Skriv naturligt hela dagen med ergonomiska K860

Logitech K860 Ergo Wireless keyboard

  Art.nr: 1012368
 • Böjt och delat
 • Handledsstöd med tre lager
 • Bluetooth 5.0
 • Tangenter med perfekt nedslag
 • Handledslyft

Kombinera med

Logitech K860 Ergo Wireless keyboard
Produkt du tittar på: Skriv naturligt hela dagen med ergonomiska K860

1 290:-


 • Pris: 2 888:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech K860 är ett trådlöst, ergonomiskt tangentbord designat för bättre hållning, mindre belastning och mer stöd. Med ett böjt och delat tangentbord skriver du mer naturligt, med dess lutande form minskas muskelspänningar på handleden och underarmarna, samt håller händerna och axlarna avslappnade. 

Arbeta effektivt med bättre hållning

Logitech K860 böjda tangentram placerar händer, handleder, fingrar och underarmar i en naturligare position. Du märker direkt av den minskande anspänningen så fort du sätter händerna på tangentbordet.

Tre lager av stöd

Tangentbordets handledsstöd med kudde placerar underarmarna precis ovanför tangentbordet, och ger 54 % mer handledsstöd samtidigt som det minskar handledsböjningen med 25 %.

 • Ytskikt: 0,5 mm stickat tyg med en hållbar, smutstålig beläggning som är enkel att rengöra och mjuk att röra.
 • Stödskikt: 22 mm högdensitetsskum ger en bekväm, fast känsla som sprider ut trycket.
 • Bekvämlighetsskikt: 44 mm minnesskum ger en tillfredsställande och personlig upplevelse som förbättrar bekvämligheten och avslappningen.

Tangenter med perfekt nedslag

Logitech K860 ger dig en smidig och precis skrivupplevelse som inte kompromissar med vare sig hastighet eller noggrannhet. Fingrarna glider smidigt över tangenternas matta yta, och med taktila detaljer blir det enkelt att orientera fingrarna och behålla fokus. Den delade layouten och den konvexa kurvan främjar en mer naturlig hand- och fingerplacering.

Handledslyft

Nu kan du hålla handleden i en mer naturlig och bekväm position, oavsett om du sitter eller står, detta med en innovativ funktion för handledslyft.

Vinklingsbara fötter på 0°, -4° och -7° lyfter handlederna till en optimal, ergonomisk position beroende på din unika ställning.

1012368 Logitech Logitech K860 Ergo Wireless keyboard 920-009168 Logitech K860 är ett trådlöst, ergonomiskt tangentbord designat för bättre hållning, mindre belastning och mer stöd. Med ett böjt och delat tangentbord skriver du mer naturligt, med dess lutande form minskas muskelspänningar på handleden och underarmarna, samt håller händerna och axlarna avslappnade.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Arbeta effektivt med bättre hållning Logitech K860 böjda tangentram placerar händer, handleder, fingrar och underarmar i en naturligare position. Du märker direkt av den minskande anspänningen så fort du sätter händerna på tangentbordet. Tre lager av stöd Tangentbordets handledsstöd med kudde placerar underarmarna precis ovanför tangentbordet, och ger 54 % mer handledsstöd samtidigt som det minskar handledsböjningen med 25 %. Ytskikt: 0,5 mm stickat tyg med en hållbar, smutstålig beläggning som är enkel att rengöra och mjuk att röra.Stödskikt: 22 mm högdensitetsskum ger en bekväm, fast känsla som sprider ut trycket.Bekvämlighetsskikt: 44 mm minnesskum ger en tillfredsställande och personlig upplevelse som förbättrar bekvämligheten och avslappningen. Tangenter med perfekt nedslag Logitech K860 ger dig en smidig och precis skrivupplevelse som inte kompromissar med vare sig hastighet eller noggrannhet. Fingrarna glider smidigt över tangenternas matta yta, och med taktila detaljer blir det enkelt att orientera fingrarna och behålla fokus. Den delade layouten och den konvexa kurvan främjar en mer naturlig hand- och fingerplacering. Handledslyft Nu kan du hålla handleden i en mer naturlig och bekväm position, oavsett om du sitter eller står, detta med en innovativ funktion för handledslyft.Vinklingsbara fötter på 0°, -4° och -7° lyfter handlederna till en optimal, ergonomisk position beroende på din unika ställning. Trådlöst tangentbord 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Tangentbord
 4. Trådlöst tangentbord