Stabila, trådlösa MX Keys med 10 meters räckvidd

Logitech MX Keys Advanced Wireless Illuminated Keyboard - Graphite

  Art.nr: 1010065
  • Smart belysning med sensorer
  • Upp till 5 månaders batteritid
  • 10 meters räckvidd
  • Precisa och konkava tangenter
  • Ladda med USB-C

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech MX Keys är ett kvalitativt, trådlöst tangentbord som är designat för kreatörer och konstruerat för kodare. Tangentbordet är bekvämt att skriva på, och tack vare en ökad stabilitet får du ett tangentbord där du känner varje tryck, ljudlöst. Använd den medföljande USB-C-laddningssladden för att ladda upp tangentbordet när batteriet börjar ta slut. MX Keys kan användas i upp till 10 dagar på en full laddning, och upp till 5 månader med bakgrundsbelysningen avstängd.

Konkava tangenter

Logitech MX Keys har givits tangenter med perfekt nedslag, för mer flytande och precisa tangentkopplingar. De sfäriskt konkava tangenterna matchar formen på fingertopparna och har rundade hörn. Varje tangent har dessutom en matt yta så att dina fingrar kan glida utan ansträngning över ytan.

Smart belysning

Närhetssensorer upptäcker händerna och lyser upp tangentbordet när fingrarna närmar sig. Bakgrundsbelysningen slocknar sedan när du lämnar skrivbordet så att strömmen sparas till dina inspirerade ögonblick. Bakgrundsbelysningen anpassas automatiskt till ljusförhållandena, men kan även ställas in manuellt.

Stabilitet

Som redan nämnt så har MX Keys ökad tangentstabilitet vilket minskar ljudet och optimerar responsen så att du känner varje tangentkoppling. Hela MX Keys konstruktion hålls samman av en enda metallplatta, för en anmärkningsvärt solid konstruktion som inte glider runt på bordet.

Ladda med USB-C

Använd den medföljande USB-C-laddningssladden för att ladda upp tangentbordet. MX Keys kan användas i upp till 10 dagar på en full laddning, eller i upp till 5 månader med bakgrundsbelysningen avstängd.

1010065 Logitech Logitech MX Keys Advanced Wireless Illuminated Keyboard - Graphite 920-009411 Logitech MX Keys är ett kvalitativt, trådlöst tangentbord som är designat för kreatörer och konstruerat för kodare. Tangentbordet är bekvämt att skriva på, och tack vare en ökad stabilitet får du ett tangentbord där du känner varje tryck, ljudlöst. Använd den medföljande USB-C-laddningssladden för att ladda upp tangentbordet när batteriet börjar ta slut. MX Keys kan användas i upp till 10 dagar på en full laddning, och upp till 5 månader med bakgrundsbelysningen avstängd. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Konkava tangenter Logitech MX Keys har givits tangenter med perfekt nedslag, för mer flytande och precisa tangentkopplingar. De sfäriskt konkava tangenterna matchar formen på fingertopparna och har rundade hörn. Varje tangent har dessutom en matt yta så att dina fingrar kan glida utan ansträngning över ytan. Smart belysning Närhetssensorer upptäcker händerna och lyser upp tangentbordet när fingrarna närmar sig. Bakgrundsbelysningen slocknar sedan när du lämnar skrivbordet så att strömmen sparas till dina inspirerade ögonblick. Bakgrundsbelysningen anpassas automatiskt till ljusförhållandena, men kan även ställas in manuellt. Stabilitet Som redan nämnt så har MX Keys ökad tangentstabilitet vilket minskar ljudet och optimerar responsen så att du känner varje tangentkoppling. Hela MX Keys konstruktion hålls samman av en enda metallplatta, för en anmärkningsvärt solid konstruktion som inte glider runt på bordet. Ladda med USB-C Använd den medföljande USB-C-laddningssladden för att ladda upp tangentbordet. MX Keys kan användas i upp till 10 dagar på en full laddning, eller i upp till 5 månader med bakgrundsbelysningen avstängd. Trådlöst tangentbord 4,7 6 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord
  4. Trådlöst tangentbord