Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Väldesignat Bluetooth-tangentbord

Microsoft Surface Keyboard SC Bluetooth

  Art.nr: 249353
  • Snygg och enkel design
  • Tysta tangenter
  • Bluetooth 4.0
  • Skriv snabbare med hög precision

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Microsoft Surface Keyboard SC Bluetooth är ett stilrent tangentbord med en design där varje detalj är noga uttänkt. Med sin ljusgrå finish matchar det din Surface perfekt och är pricken över i för det välplanerade skrivbordet. Du kommer att tycka om den gedigna känslan när du arbetar. Tangentbordet är enkelt att koppla till din Surface via trådlös Bluetooth och batteriet ger dig kraft i ett helt år.

Omsorgsfullt konstruerad slaglängd, höjd, placering och avstånd bidrar till att du kan skriva snabbare och med högre precision. Optimerad feedback och återgångskraft förhindrar oavsiktliga tryck och ger en smidig användning. Tangenternas ljud, stabilitet och yta ger en tyst skrivupplevelse med optimalt grepp.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

249353 Microsoft Microsoft Surface Keyboard SC Bluetooth WS2-00009 Microsoft Surface Keyboard SC Bluetooth är ett stilrent tangentbord med en design där varje detalj är noga uttänkt. Med sin ljusgrå finish matchar det din Surface perfekt och är pricken över i för det välplanerade skrivbordet. Du kommer att tycka om den gedigna känslan när du arbetar. Tangentbordet är enkelt att koppla till din Surface via trådlös Bluetooth och batteriet ger dig kraft i ett helt år. Omsorgsfullt konstruerad slaglängd, höjd, placering och avstånd bidrar till att du kan skriva snabbare och med högre precision. Optimerad feedback och återgångskraft förhindrar oavsiktliga tryck och ger en smidig användning. Tangenternas ljud, stabilitet och yta ger en tyst skrivupplevelse med optimalt grepp. Trådlöst tangentbord 5 3 899 SEK 899 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord
  4. Trådlöst tangentbord