Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Diskret och kompakt USB-C hub med många portar

Belkin USC-C Multimedia Hub + Power

  Art.nr: 1009111
  • Drivs via USB-C
  • Stödjer bl.a. Power Delivery, USB-A och SD-kort
  • Filöverföringshastigheter på upp till 5 Gb/s
  • Kompakt och portabel design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

USB-C Multimedia Hub från Belkin är en perfekt allt-i-ett-lösning som drivs via USB-C och ger dig många fler portar till din laptop. Du får bland annat två stycken USB-A, en HDMI-port och en SD-kortläsare. Den stödjer dessutom laddning med en effekt på upp till 60 W via pass-through, som innebär att du kan koppla en USB-C-laddare till hubben för att ladda din laptop.

Bibehåll en städad arbetsplats med en helhetslösning i diskret och kompakt format. Den stilrena designen låter hubben smälta in i sin omgivning, samtidigt som du får dra nytta av alla funktioner den har att erbjuda.

Diskret och kompakt USB-C hub med många portar

En praktisk helhetslösning

Anslut alla enheter du behöver till din USB-C-laptop med bara en kabel. Hubben är utrustad med två USB-A-portar, en HDMI-port som stödjer 4K@30Hz, en SD-kortläsare, en Gigabit Ethernet-port och en USB-C-port. Anslut din mus och ditt tangentbord, arbeta mer effektivt med en större skärm, samtidigt som du ser till att din smartphone är laddad. 

Många portar till din USB-C-laptop

Laddning via pass-through

USB-C-porten på hubben stödjer pass-through-laddning med en effekt på upp till 60 W. Du behöver inte längre välja mellan fler portar eller laddning. Även om din dator endast har en USB-C-port kan du trots se till att den håller sig fulladdad, koppla bara in laddaren i hubben och arbeta vidare.

Power Delivery via pass-through

Pålitlig överföringshastighet

Upplev hög och konsekvent överföringshastighet. Hubben gör det möjligt för dig att flytta filer i upp till 5 Gb/s mellan din dator och andra anslutna enheter. Låt inte långsam filöverföring sätta käppar i hjulet för dig och fortsätt vara produktiv.

Överföringshastigheter på upp till 5 Gb/s

Ett portabelt kraftpaket

Du behöver inte känna dig låst vid din arbetsplats. Hubben är väldigt kompakt och tålig, vilket gör den lämplig att ta med överallt. När du kommit fram och vill sätta igång med arbetet är det bara att koppla in den igen.

Portabel och enkelt att ta med