USB-C hub med stöd för Power Delivery upp till 100 W

Nedis USB C HUb 2x USB-C 2x USB 3.0 with Power Delivery 100 W Svart

  Art.nr: 1012953
  • USB-C till 2x USB-A 3.0
  • Power Delivery för snabbladdning
  • Drivs via USB-C

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denna stilrena USB-C hub är ett praktiskt komplement för dig som behöver ett några extra USB-A portar till din dator. Hubben är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) upp till 100 W vilket erbjuder riktigt snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. 

Power Delivery - Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning

Power Delivery (USB-PD) är en ny sorts laddningsteknik för snabbladdning. Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet i enheten som laddas inte riskerar att skadas. 

Power Delivery är ett effektivt sätt att till exempel ladda din smartphone om du sitter i möte, är i skolan eller på tåget och inte har tillgång till en väggkontakt men har en laptop till hands. 

Tekniska data

  • 1x USB-C-ingång
  • 2x USB-A 3.1 (5 Gb/s överföringshastighet)
  • 1x USB-C USB 3.1 gen2 (data)
  • 1x USB-C USB 3.1 gen2 (för data- och PD-laddning upp till 100 W)
1012953 Nedis Nedis USB C HUb 2x USB-C 2x USB 3.0 with Power Delivery 100 W Svart TCARF250BK Denna stilrena USB-C hub är ett praktiskt komplement för dig som behöver ett några extra USB-A portar till din dator. Hubben är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) upp till 100 W vilket erbjuder riktigt snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter.  Power Delivery - Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning Power Delivery (USB-PD) är en ny sorts laddningsteknik för snabbladdning. Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet i enheten som laddas inte riskerar att skadas. Power Delivery är ett effektivt sätt att till exempel ladda din smartphone om du sitter i möte, är i skolan eller på tåget och inte har tillgång till en väggkontakt men har en laptop till hands.  Tekniska data 1x USB-C-ingång2x USB-A 3.1 (5 Gb/s överföringshastighet)1x USB-C USB 3.1 gen2 (data)1x USB-C USB 3.1 gen2 (för data- och PD-laddning upp till 100 W) USB-hub 2 1 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. USB-hub