Elegant USB-C hubb till iMac/iMac Pro (2017 och senare)

Satechi USB-C Clamp Hub Pro - for the iMac Space Grey

  Art.nr: 1012895
 • För iMac med en Thunderbolt 3-port
 • 3 x USB-A, 1 x USB-C
 • Micro/SD-kortläsare
 • Fästs på underkanten av skärmen
 • Elegant design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Satechi USB-C Clamp Hub Pro är en elegant och smidig USB-C hubb som ger dig många extra portar till din iMac eller iMac Pro (2017 och senare). Det är bara att koppla in USB-C-kabeln i Thunderbolt 3-porten på din iMac, sedan kan du direkt dra nytta av bland annat tre extra USB-A 3.0-portar. På ovansidan sitter två klämmor och ett hjul som används för att fästa hubben i skärmens underkant, och utformningen låter den smälta in perfekt tillsammans med huvudprodukten.

Enkel åtkomst till fler portar

Med USB-C Clamp Hub Pro blir det enklare än någonsin tidigare att på ett stilrent sätt få åtkomst till många fler portar till din iMac. Hubben är designad på ett sätt som smälter in perfekt med din iMac och är utrustad med följande portar:

 • 1 x USB-C
 • 3 x USB-A 3.0
 • 1 x MicroSD-kortläsare
 • 1 x SD-kortläsare

Fästs på underkanten av skärmen på din iMac

På ovansidan av hubben sitter två klämmor och ett hjul. För att fästa hubben ska du skruva på hjulet tills klämmorna helt åkt ned i chassit. Sedan placerar du hubben i ventilationsgallret på din iMac, och sedan är det bara att skruva hjulet åt motsatt håll så är det klart. Titta och känn efter så att hubben faktiskt sitter ordentligt innan du börjar koppla in din kringutrustning.

Fästs på underkanten av skärmen på din iMac

Kompatibilitet

Satechi USB-C Clamp Hub Pro är kompatibel med iMac och iMac Pro (2017 eller senare) som har en Thunderbolt 3-port.

Produkten är ej kompatibel med äldre iMac-modeller som har en vanlig Thunderbolt-port.

1012895 Satechi Satechi USB-C Clamp Hub Pro - for the iMac Space Grey ST-TCIMHM Satechi USB-C Clamp Hub Pro är en elegant och smidig USB-C hubb som ger dig många extra portar till din iMac eller iMac Pro (2017 och senare). Det är bara att koppla in USB-C-kabeln i Thunderbolt 3-porten på din iMac, sedan kan du direkt dra nytta av bland annat tre extra USB-A 3.0-portar. På ovansidan sitter två klämmor och ett hjul som används för att fästa hubben i skärmens underkant, och utformningen låter den smälta in perfekt tillsammans med huvudprodukten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Enkel åtkomst till fler portar Med USB-C Clamp Hub Pro blir det enklare än någonsin tidigare att på ett stilrent sätt få åtkomst till många fler portar till din iMac. Hubben är designad på ett sätt som smälter in perfekt med din iMac och är utrustad med följande portar:1 x USB-C3 x USB-A 3.01 x MicroSD-kortläsare1 x SD-kortläsare Fästs på underkanten av skärmen på din iMac På ovansidan av hubben sitter två klämmor och ett hjul. För att fästa hubben ska du skruva på hjulet tills klämmorna helt åkt ned i chassit. Sedan placerar du hubben i ventilationsgallret på din iMac, och sedan är det bara att skruva hjulet åt motsatt håll så är det klart. Titta och känn efter så att hubben faktiskt sitter ordentligt innan du börjar koppla in din kringutrustning. Kompatibilitet Satechi USB-C Clamp Hub Pro är kompatibel med iMac och iMac Pro (2017 eller senare) som har en Thunderbolt 3-port.Produkten är ej kompatibel med äldre iMac-modeller som har en vanlig Thunderbolt-port. USB-hub 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. USB-hub