Chassi i TUF-serien med bärhandtag för tuffare tag

ASUS TUF Gaming GT501

  Art.nr: 1007435
 • Formfaktor: E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
 • Sidopanel i tempererat glas
 • 3st 120 mm 1st 140 mm fläktar medföljer
 • Vattenkylning upp till 360 mm
 • Löstagbart dammfilter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS TUF Gaming GT501 är ett chassi byggt för tuffa tag. Det har stöd för moderkort så stora som E-ATX, det är utrustat med tempererat glas på sidopanelen, det har fått två stycken bärhandtag som klarar upp till 30kg för att du skall kunna ha och använda en rejäl gaming-rigg.

TUF Gaming GT501 är tillverkad från upp till 1,5 mm tjockt förzinkat stål för ökad hållbarhet i diskret industriell stil och har en speciell beläggning som motstår repor. 

 • Designad för att synas med en frontpanel i metal med TUF Gaming-mönster, 4 mm tjock sidopanel i sotat, tempererat glas för att visa upp din riggs på ett snyggt sätt.
 • Mobil stridsstation som med ergonomiska, handgjorda vävda bomullshandtag möjliggör enkel och säker transport upp till 30 kg.
 • Effektiv kylning med tre 120mm Aura Sync RGB-fläktar och en 140mm PWM fläkt baktill, plus upp till sju fläktplatser för riktade luftflöden.

Sidopanel i tempererat glas

TUF Gaming GT501 gör att du kan visa upp din rigg från topp till botten, så att dina komponenter, och RGB-belysningar är tydligt synliga. Denna panel är härdad för styrka, och gångjärnet i botten för att öppna sidan enkelt och smidigt.

Medföljande RGB-fläktar

Inbyggda RGB-fläktar gör det möjligt att samarbeta med moderkort som har ASUS Aura-stöd. Med exklusiv ASUS Aura Sync erbjuder TUF Gaming GT501 RGB-belysning som kan synkroniseras med andra Aura Sync-aktiverade komponenter.

Det medföljer tre 120mm Aura Sync RGB-fläktar och en 140mm PWM fläkt för en läcker ljuseffekt och effektiv kylning.

Håll datorn ren från damm

Avtagbara dammfilter hindrar effektivt damm från att komma in i TUF Gaming GT501 vilket gör att systemets komponenter ser ut som nya längre. Det övre och främre filtret är magnetiskt för en tät försegling och snabb rengöring. Det nedre filtret drar man enkelt ut för att snabbt göra rent det.

Sprängskiss ASUS TUF
1007435 ASUS ASUS TUF Gaming GT501 90DC0012-B49000 ASUS TUF Gaming GT501 är ett chassi byggt för tuffa tag. Det har stöd för moderkort så stora som E-ATX, det är utrustat med tempererat glas på sidopanelen, det har fått två stycken bärhandtag som klarar upp till 30kg för att du skall kunna ha och använda en rejäl gaming-rigg. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> TUF Gaming GT501 är tillverkad från upp till 1,5 mm tjockt förzinkat stål för ökad hållbarhet i diskret industriell stil och har en speciell beläggning som motstår repor.  Designad för att synas med en frontpanel i metal med TUF Gaming-mönster, 4 mm tjock sidopanel i sotat, tempererat glas för att visa upp din riggs på ett snyggt sätt.Mobil stridsstation som med ergonomiska, handgjorda vävda bomullshandtag möjliggör enkel och säker transport upp till 30 kg.Effektiv kylning med tre 120mm Aura Sync RGB-fläktar och en 140mm PWM fläkt baktill, plus upp till sju fläktplatser för riktade luftflöden. Sidopanel i tempererat glas TUF Gaming GT501 gör att du kan visa upp din rigg från topp till botten, så att dina komponenter, och RGB-belysningar är tydligt synliga. Denna panel är härdad för styrka, och gångjärnet i botten för att öppna sidan enkelt och smidigt. Medföljande RGB-fläktar Inbyggda RGB-fläktar gör det möjligt att samarbeta med moderkort som har ASUS Aura-stöd. Med exklusiv ASUS Aura Sync erbjuder TUF Gaming GT501 RGB-belysning som kan synkroniseras med andra Aura Sync-aktiverade komponenter. Det medföljer tre 120mm Aura Sync RGB-fläktar och en 140mm PWM fläkt för en läcker ljuseffekt och effektiv kylning. Håll datorn ren från damm Avtagbara dammfilter hindrar effektivt damm från att komma in i TUF Gaming GT501 vilket gör att systemets komponenter ser ut som nya längre. Det övre och främre filtret är magnetiskt för en tät försegling och snabb rengöring. Det nedre filtret drar man enkelt ut för att snabbt göra rent det. ASUS 30 År 5 1 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Just nu
 3. ASUS 30 År