Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Digital ljud- och bild-adapter till iPad/iPhone!

Apple Digital AV Adapter

  Art.nr: 174688
Adaptern speglar innehållet på din iPad eller iPhone 4S så att alla kan ta del av det på en HDTV, projektorduk eller en annan HDMI-kompatibel bildskärm.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple MD098ZM/A

Med Apples digitala AV-adapter kan du dela med dig av det som syns på iPad- eller iPhone 4S – appar, presentationer, webbplatser med mera – på en HDTV eller HDMI-kompatibel bildskärm i upp till 1080p. Filmer visas i upp till 720p.

Titta på bildspel och filmer i HD upp till 720p genom att ansluta din iPad, iPhone 4 eller iPod touch (fjärde generationen). Apples digitala AV-adapter överför digitalt ljud till skärmar som har stöd för det. AV-adaptern har också en extra 30-stiftskontakt, så att du kan ladda och synkronisera enheten samtidigt som den är ansluten till en HDMI-kompatibel skärm.

HDMI-kabel säljs separat

Apple Apple Digital AV Adapter MD098ZM/A Apple MD098ZM/AMed Apples digitala AV-adapter kan du dela med dig av det som syns på iPad- eller iPhone 4S – appar, presentationer, webbplatser med mera – på en HDTV eller HDMI-kompatibel bildskärm i upp till 1080p. Filmer visas i upp till 720p.Titta på bildspel och filmer i HD upp till 720p genom att ansluta din iPad, iPhone 4 eller iPod touch (fjärde generationen). Apples digitala AV-adapter överför digitalt ljud till skärmar som har stöd för det. AV-adaptern har också en extra 30-stiftskontakt, så att du kan ladda och synkronisera enheten samtidigt som den är ansluten till en HDMI-kompatibel skärm.HDMI-kabel säljs separat Bild 3,7 6 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Koppla & Anslut
  3. Bild