Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Behändig surfplattedator med 11 timmar batteritid

ASUS Transformer Book T200TA-CP001H

  Art.nr: 205967
  • 11,6" 1366x768 touch
  • Intel® Atom™ Z3775
  • 64GB Minne
  • Upp till 11 tim batteritid
  • Windows 8.1

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Transformer Book T200TA-CP001H är en fullt utrustad Windows 8.1 surfplatta och bärbar dator i ett. Bakom multi-touch-skärmen på 11,6-tum sitter en Intel® Atom™-processor och en 64GB SSD.  ASUS Transformer Book T200TA passar dig som vill ha funktionaliteten hos en bärbar dator och smidigheten hos en surfplatta. 

Högupplöst Multitouch-skärm med klara färger

Skärmen mäter 11,6” med en upplösning på 1366 x 728 pixlar som levererar klara färger. När den ansluts till en extern skärm spelar ASUS Transformer Book T200TA upp video i Full HD genom sin HDMI-port.

Ultraportabel med få begränsningar

Tack vare sin lilla utsida och kraftiga insida kan ASUS Transformer Book T200TA enkelt bäras med både i arbete och på fritiden. Den kraftfulla men ändå fläktlösa Intel® Atom™ processorn med 4 kärnor medför en snabb och följsam upplevelse vare sig den spelar upp video, musik eller kör flera applikationer samtidigt.

11-timmars surfande non-stop

ASUS Transformer Book T200TA har ett stort batteri som håller hela dagen. Surfa i upp till 11 timmar eller se på film i upp till 9 timmar utan att behöva leta efter en kontakt för att ladda batteriet.

Inbyggda Altec Lansing-högtalare

Låt dig tillfredsställas av ljuv musik via de inbyggda Altec Lansing-högtalarna. TIllsammans med SRS Premium Audio ger de dig rena toner och imponerande ljud i laptopformat.

Fantastiskt tangentbord

För att skapa ett bra tangentbord med mindre dimensioner än ett normalstort tangentbord, så krävs det att tangenterna är extra bekväma att trycka på. Detta är något som ASUS har lagt ner mycket tid på för att ASUS Transformer Book T200TA ska vara det perfekta arbetsredskapet på resande fot.

Snabb överföring med USB3.0

I tangentbordet sitter en snabb USB3.0 port som ger möjlighet att koppla in alla typer av USB-enheter så som externa hårddiskar och cd-läsare, mus, tangentbord, skrivare, mobiltelefon, 3G-modem osv. Vill man koppla in flera USB-enheter samtidigt så går det utmärkt att koppla till en USB-hubb med flera utgångar.

Håll kontakt med vänner och familj

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

205967 ASUS ASUS Transformer Book T200TA-CP001H 90NB06I4-M00170 ASUS Transformer Book T200TA-CP001H är en fullt utrustad Windows 8.1 surfplatta och bärbar dator i ett. Bakom multi-touch-skärmen på 11,6-tum sitter en Intel® Atom™-processor och en 64GB SSD.  ASUS Transformer Book T200TA passar dig som vill ha funktionaliteten hos en bärbar dator och smidigheten hos en surfplatta. Högupplöst Multitouch-skärm med klara färgerSkärmen mäter 11,6” med en upplösning på 1366 x 728 pixlar som levererar klara färger. När den ansluts till en extern skärm spelar ASUS Transformer Book T200TA upp video i Full HD genom sin HDMI-port.Ultraportabel med få begränsningarTack vare sin lilla utsida och kraftiga insida kan ASUS Transformer Book T200TA enkelt bäras med både i arbete och på fritiden. Den kraftfulla men ändå fläktlösa Intel® Atom™ processorn med 4 kärnor medför en snabb och följsam upplevelse vare sig den spelar upp video, musik eller kör flera applikationer samtidigt.11-timmars surfande non-stopASUS Transformer Book T200TA har ett stort batteri som håller hela dagen. Surfa i upp till 11 timmar eller se på film i upp till 9 timmar utan att behöva leta efter en kontakt för att ladda batteriet.Inbyggda Altec Lansing-högtalareLåt dig tillfredsställas av ljuv musik via de inbyggda Altec Lansing-högtalarna. TIllsammans med SRS Premium Audio ger de dig rena toner och imponerande ljud i laptopformat.Fantastiskt tangentbordFör att skapa ett bra tangentbord med mindre dimensioner än ett normalstort tangentbord, så krävs det att tangenterna är extra bekväma att trycka på. Detta är något som ASUS har lagt ner mycket tid på för att ASUS Transformer Book T200TA ska vara det perfekta arbetsredskapet på resande fot.Snabb överföring med USB3.0I tangentbordet sitter en snabb USB3.0 port som ger möjlighet att koppla in alla typer av USB-enheter så som externa hårddiskar och cd-läsare, mus, tangentbord, skrivare, mobiltelefon, 3G-modem osv. Vill man koppla in flera USB-enheter samtidigt så går det utmärkt att koppla till en USB-hubb med flera utgångar.Håll kontakt med vänner och familjMed den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.Microsoft Windows 8.1Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder 2 in 1 laptop med touchskärm 3 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. 2 in 1 laptop med touchskärm