14" ZenBook Flip med AMD R7-3700U processor & 512 GB SSD

ASUS UM462DA-AI046T (90NB0MK1-M01000)

  Art.nr: 1008737
  • AMD Ryzen™ 7 3700U processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • AMD Radeon™ RX Vega 10
  • 14" Full HD-pekskärm (1920 x 1080)
  • Upp till 13 timmars batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


ZenBook Flip 14 är världens tunnaste 2-i-1-dator som använder dedikerad grafik, men förutom att vara tunn och lätt så har den även utrustats med snabb prestanda samt mångsidigheten av en 360° vändbar pekskärm. Med sin AMD Quad Core R7-3700U-processor och AMD Radeon™ RX Vega 10-grafik ger ZenBook Flip 14 dig kraften att utföra dina uppgifter på nolltid. Var kreativ i surfplatteläget, produktiv i laptop-läget och stressfri i uppställt läge. Allt med förfinad elegans och stil.

14" NanoEdge-skärm

Den 14" stora NanoEdge-skärmen på ZenBook Flip 14 har en tunn ram och ger ett otroligt förhållande mellan skärm och kropp på 90 %. Skärmen har även givits funktioner som 178° bredvinkelteknik, 100% sRGB-färgomfång, ASUS Splendid med ASUS Eye Care-teknik och ASUS Tru2life Video-teknik. ASUS TruVivid-tekniken förbättrar kontrasten och minskar reflexioner för att garantera att bilden alltid är perfekt, extra bra vid användning utomhus.

AMD Radeon™ RX Vega 10-grafik

ZenBook Flip 14 är en slimmad 2-i-1-dator med AMDs kraftfulla APU, det gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet, perfekta möjligheter för multimedieskapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går snabbare.

Batteri för hela dagen

Skapad för en aktiv livsstil ger ZenBook Flip 14 dig den frihet du behöver för att arbeta hela dagen på en enda batteriladdning. Ett särskilt Li-ion-batteri ger ZenBookFlip 14 dig upp till hela 13 timmars batteritid. ZenBook Flip 14 inkluderar även snabbladdningsteknik, så att du kan ladda batteriet upp till 60% på bara 49 minuter.

512 GB SSD-hårddisk

Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i ZenBook Flip 14 är på 512 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer.

Anslutningar

Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Du ansluter dessutom enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop, som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar. Datorn har även givits snabba anslutningar som USB 3.1 Type C (Gen 1) och HDMI.

16 GB DDR4 RAM-minne

ZenBook Flip 14 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1008737 ASUS ASUS UM462DA-AI046T (90NB0MK1-M01000) 90NB0MK1-M01000 ZenBook Flip 14 är världens tunnaste 2-i-1-dator som använder dedikerad grafik, men förutom att vara tunn och lätt så har den även utrustats med snabb prestanda samt mångsidigheten av en 360° vändbar pekskärm. Med sin AMD Quad Core R7-3700U-processor och AMD Radeon™ RX Vega 10-grafik ger ZenBook Flip 14 dig kraften att utföra dina uppgifter på nolltid. Var kreativ i surfplatteläget, produktiv i laptop-läget och stressfri i uppställt läge. Allt med förfinad elegans och stil. 14" NanoEdge-skärm Den 14" stora NanoEdge-skärmen på ZenBook Flip 14 har en tunn ram och ger ett otroligt förhållande mellan skärm och kropp på 90 %. Skärmen har även givits funktioner som 178° bredvinkelteknik, 100% sRGB-färgomfång, ASUS Splendid med ASUS Eye Care-teknik och ASUS Tru2life Video-teknik. ASUS TruVivid-tekniken förbättrar kontrasten och minskar reflexioner för att garantera att bilden alltid är perfekt, extra bra vid användning utomhus. AMD Radeon™ RX Vega 10-grafik ZenBook Flip 14 är en slimmad 2-i-1-dator med AMDs kraftfulla APU, det gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet, perfekta möjligheter för multimedieskapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går snabbare. Batteri för hela dagen Skapad för en aktiv livsstil ger ZenBook Flip 14 dig den frihet du behöver för att arbeta hela dagen på en enda batteriladdning. Ett särskilt Li-ion-batteri ger ZenBookFlip 14 dig upp till hela 13 timmars batteritid. ZenBook Flip 14 inkluderar även snabbladdningsteknik, så att du kan ladda batteriet upp till 60% på bara 49 minuter. 512 GB SSD-hårddisk Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i ZenBook Flip 14 är på 512 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer. Anslutningar Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Du ansluter dessutom enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop, som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar. Datorn har även givits snabba anslutningar som USB 3.1 Type C (Gen 1) och HDMI. 16 GB DDR4 RAM-minne ZenBook Flip 14 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse. 2 in 1 laptop med touchskärm 3,3 3 9990 SEK 9990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. 2 in 1 laptop med touchskärm