Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" 2-i-1 laptop med intel Core i3 processor & 128 GB SSD

ASUS VivoBook Flip TP410UA-EC235T

  Art.nr: 246289
  • Intel® Core™ i3-7100U processor
  • 128 GB SSD & 4 GB RAM
  • 4 GB RAM
  • 14" Full HD-pekskärm (1920 x 1080)
  • Snabbt WiFi 802.11ac

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops för kul surfing och spännande underhållning. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >.


Laptops för kul surfing och spännande underhållning. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


ASUS Vivobook Flip TP410UA-EC235T har en bländade vacker Full HD-skärm på 14 tum, utan att vara större än en typisk bärbar dator på 13 tum tack vare den tunna ASUS NanoEdge-ramen. Tunn, lätt och elegant är ledord som genomsyrar hela designen på denna flexibla laptop med pekskärm och vikbart tangentbord, som låter dig använda ASUS Vivobook Flip TP410UA som en surfplatta. Skillnaden är insidan med effektiv Intel-processor, grafikprocessor och välkända Windows 10.

ASUS Vivobook Flip TP401NA-EC007T

Nätt & lätt på snyggt sätt

Vivobook Flip har förbluffande tunn och lätt utformning med iögonfallande design tack vare sitt eleganta aluminiumchassi. En profil på endast 19,2 mm och en totalvikt på blott 1,6 kg gör denna omvandlingsbara, bärbara dator riktigt smidig att bära med sig.
Du får en 14" stor skärm som underlättar både arbete och nöje, trots det är storleken på datorn inte större än en 13-tums laptop. Det är möjligt tack vare Asus NanonEdge-design med en otroligt tunn ram vilket ger ett förhållande mellan skärm och kropp på hela 78,7%.

Full HD-upplösning ger dig klara färger, skarp bild och tydlig text. IPS-panelen bidrar till 178° betraktningsvinkel vilket innebär att du kommer se rätt färger och kontrast, även när du tittar på skärmen i extrema vinklar. Det är perfekt när du ska dela ditt innehålla med vänner.

Pekskärm

Det kunde inte vara enklare att navigera på Vivobook Flip 14. Använd den inbyggda pekplattan som på vilken laptop som helst, koppla in en datormus - eller peka direkt på skärmen. Sensorer med hög precision är placerade i intervaller om sex mm och ger en ökad känslighet jämfört med vanliga displayer. Peka, svep och nyp med tio fingrars multitouch.

ASUS Vivobook Flip TP401NA-EC007T

Vikbara gångjärn i 360°

Den främsta egenskapen som gör att Vivobook Flip sticker ut från majoriteten av vanliga laptops är gångjärnen. De kan vikas i 360° i en silkesjämn och steglös rörelse vilket gör att du kan vika datorn dubbel och ställa upp den i en tältliknande formation, eller vika skärmen platt bakom tangentbordet. 
Gångjärnen är noga testade i 20 000 öppnings- och stängningscykler så du kan vara trygg i att din Vivobook Flip kommer hålla och vara redo i många år framöver.

ASUS Vivobook Flip TP401NA-EC007T

Snabbare, bättre Wi-Fi & Bluetooth

Dual-bands 802.11ac-wifi ger dig upp till sex gånger snabbare trådlös nätverksuppkoppling än den tidigare versionen 802.11n. Resultatet är en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet och du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt i hela hemmet.

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Skön skrivkänsla

Ett fullstort tangentbord i chiclet-utförande ger en bekväm skrivkänsla. Precis rätt slaglängd ger bättre skrivkänsla och mer fasta och mottagliga tangenttryckningar. 

ASUS ASUS VivoBook Flip TP410UA-EC235T 90NB0FS1-M00900 ASUS Vivobook Flip TP410UA-EC235T har en bländade vacker Full HD-skärm på 14 tum, utan att vara större än en typisk bärbar dator på 13 tum tack vare den tunna ASUS NanoEdge-ramen. Tunn, lätt och elegant är ledord som genomsyrar hela designen på denna flexibla laptop med pekskärm och vikbart tangentbord, som låter dig använda ASUS Vivobook Flip TP410UA som en surfplatta. Skillnaden är insidan med effektiv Intel-processor, grafikprocessor och välkända Windows 10. Nätt & lätt på snyggt sätt Vivobook Flip har förbluffande tunn och lätt utformning med iögonfallande design tack vare sitt eleganta aluminiumchassi. En profil på endast 19,2 mm och en totalvikt på blott 1,6 kg gör denna omvandlingsbara, bärbara dator riktigt smidig att bära med sig.Du får en 14" stor skärm som underlättar både arbete och nöje, trots det är storleken på datorn inte större än en 13-tums laptop. Det är möjligt tack vare Asus NanonEdge-design med en otroligt tunn ram vilket ger ett förhållande mellan skärm och kropp på hela 78,7%. Full HD-upplösning ger dig klara färger, skarp bild och tydlig text. IPS-panelen bidrar till 178° betraktningsvinkel vilket innebär att du kommer se rätt färger och kontrast, även när du tittar på skärmen i extrema vinklar. Det är perfekt när du ska dela ditt innehålla med vänner. Pekskärm Det kunde inte vara enklare att navigera på Vivobook Flip 14. Använd den inbyggda pekplattan som på vilken laptop som helst, koppla in en datormus - eller peka direkt på skärmen. Sensorer med hög precision är placerade i intervaller om sex mm och ger en ökad känslighet jämfört med vanliga displayer. Peka, svep och nyp med tio fingrars multitouch. Vikbara gångjärn i 360° Den främsta egenskapen som gör att Vivobook Flip sticker ut från majoriteten av vanliga laptops är gångjärnen. De kan vikas i 360° i en silkesjämn och steglös rörelse vilket gör att du kan vika datorn dubbel och ställa upp den i en tältliknande formation, eller vika skärmen platt bakom tangentbordet. Gångjärnen är noga testade i 20 000 öppnings- och stängningscykler så du kan vara trygg i att din Vivobook Flip kommer hålla och vara redo i många år framöver. Snabbare, bättre Wi-Fi & Bluetooth Dual-bands 802.11ac-wifi ger dig upp till sex gånger snabbare trådlös nätverksuppkoppling än den tidigare versionen 802.11n. Resultatet är en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet och du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt i hela hemmet. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Skön skrivkänsla Ett fullstort tangentbord i chiclet-utförande ger en bekväm skrivkänsla. Precis rätt slaglängd ger bättre skrivkänsla och mer fasta och mottagliga tangenttryckningar.  2 in 1 laptop med touchskärm 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. 2 in 1 laptop med touchskärm