14" Pavilion x360 med Intel Core i5-processor & 256 GB SSD

HP Pavilion x360 (14-dh0012no)

  Art.nr: 1009128
  • Intel Core i5-8265U Quad-processor
  • 256 GB SSD + 16 GB RAM
  • 360° dubbelverkande gångjärn
  • 14" Full HD-pekskärm
  • HP Fast Charge

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP Pavilion x360 är en pålitlig bärbar dator som gör sitt yttersta för dig. Pavilion x360 har en 14" Full HD-skärm med pekskärmsteknik. Pekskärmstekniken gör så att du kan styra datorn direkt genom skärmen, precis som en surfplatta, fast med bättre och snabbare prestanda. x360 står för 360°, med Pavilion x360 kan du släppa dina gamla fördomar om laptops, använd datorn så som du vill och placera den så som passar dig bäst för den uppgift du har.

HP Pavilion X360

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att klara dina krav.

14" Full HD-skärm

HP Pavilion x360 har en 14" Full HD-skärm med pekskärmsfunktion som gör att du kan hantera laptopen precis som en surfplatta, perfekt för presentationer eller seriemaraton. 

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar program mycket snabbare än en mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i HP Pavilion x360 är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

HP Pavilion X360

Dubbelverkande 360° gångjärn

HP Pavilion x360 har gångjärnen som är dubbelverkande med 360°, det innebär att du kan justera datorn till att passa din uppgift till fullo. Om du ska skriva mycket är det naturligtvis smidigast att ha laptopen som en klassisk laptop, så att du har full tillgång till tangentbordet, men om du ska hålla i en presentation eller titta på en film är det mycket mer optimalt att vända på datorn så att skärmen är det mest framträdande.

HP Pavilion X360 använd laptopen som du vill

HP Fast Charge

HP Pavilion x360 har HP Fast Charge, en snabbare uppladdning av batteriet. När batteriet börjar ta slut på laptopen behöver du bara stänga av datorn, ansluta sladden och vänta i 45 minuter innan batteriet är laddat från 0 till 50%. Perfekt när du inte har tid att vänta i timmar på att batteriet ska laddas upp på nytt.

1009128 HP HP Pavilion x360 (14-dh0012no) 7JW20EA#UUW HP Pavilion x360 är en pålitlig bärbar dator som gör sitt yttersta för dig. Pavilion x360 har en 14" Full HD-skärm med pekskärmsteknik. Pekskärmstekniken gör så att du kan styra datorn direkt genom skärmen, precis som en surfplatta, fast med bättre och snabbare prestanda. x360 står för 360°, med Pavilion x360 kan du släppa dina gamla fördomar om laptops, använd datorn så som du vill och placera den så som passar dig bäst för den uppgift du har. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att klara dina krav. 14" Full HD-skärm HP Pavilion x360 har en 14" Full HD-skärm med pekskärmsfunktion som gör att du kan hantera laptopen precis som en surfplatta, perfekt för presentationer eller seriemaraton.  256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar program mycket snabbare än en mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i HP Pavilion x360 är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Dubbelverkande 360° gångjärn HP Pavilion x360 har gångjärnen som är dubbelverkande med 360°, det innebär att du kan justera datorn till att passa din uppgift till fullo. Om du ska skriva mycket är det naturligtvis smidigast att ha laptopen som en klassisk laptop, så att du har full tillgång till tangentbordet, men om du ska hålla i en presentation eller titta på en film är det mycket mer optimalt att vända på datorn så att skärmen är det mest framträdande. HP Fast Charge HP Pavilion x360 har HP Fast Charge, en snabbare uppladdning av batteriet. När batteriet börjar ta slut på laptopen behöver du bara stänga av datorn, ansluta sladden och vänta i 45 minuter innan batteriet är laddat från 0 till 50%. Perfekt när du inte har tid att vänta i timmar på att batteriet ska laddas upp på nytt. 2 in 1 laptop med touchskärm 4 5 8490 SEK 8490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. 2 in 1 laptop med touchskärm