11,6" Lenovo Chromebook med smart 2-i-1-design

Lenovo Chromebook C340-11 (81TA0005MX)

  Art.nr: 1009075
  • Intel® Celeron® N4000 processor
  • 32 GB SSD & 4 GB RAM
  • Upp till 10 timmars batteritid
  • 11,6" HD-pekskärm (1366 x 768)
  • Snabbt Wi-Fi och Bluetooth 4.2

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Chromebook C340-11 är en kompakt 2-i-1-dator med en 11,6 tum stor HD-pekskärm. Du kan använda den antingen som en bärbar dator eller som en surfplatta tack vare dess smarta gångjärn, ställ upp den, se en film och ta en paus i skolarbetet. Lenovo Chromebook levereras med operativsystemet Google Chrome OS. Med operativsystemet har du tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store, och lämpar sig utmärkt för enklare uppgifter och skolarbete.

11,6" HD-pekskärm

Lenovo har satsat stort på att skapa en laptop som är smidig att ha med när du är på språng och tillfredsställer enklare behov. Med sin HD-skärm kan du slappna av framför en film eller fortsätta att arbeta effektivt med en bra bild. Dessutom så  ger pekskärmen en mer intuitiv upplevelse, och ger dig möjlighet att klicka eller dra filer direkt på skärmen.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® N4000 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.

Snabbt Wi-Fi och Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset.

Upp till 10 timmars batteritid

Lenovo Chromebook:s batteri håller upp till 10 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.

USB 3.1 Gen 1

USB 3.1 Gen 1 erbjuder snabba dataöverförings-hastigheter, vilket gör det möjligt att överföra en film på 2 GB till en USB-enhet på ca. 2 sekunder. Lenovo Chromebook har två stycken USB 3.1 Gen 1-portar.

1009075 Lenovo Lenovo Chromebook C340-11 (81TA0005MX) 81TA0005MX Lenovo Chromebook C340-11 är en kompakt 2-i-1-dator med en 11,6 tum stor HD-pekskärm. Du kan använda den antingen som en bärbar dator eller som en surfplatta tack vare dess smarta gångjärn, ställ upp den, se en film och ta en paus i skolarbetet. Lenovo Chromebook levereras med operativsystemet Google Chrome OS. Med operativsystemet har du tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store, och lämpar sig utmärkt för enklare uppgifter och skolarbete. 11,6" HD-pekskärm Lenovo har satsat stort på att skapa en laptop som är smidig att ha med när du är på språng och tillfredsställer enklare behov. Med sin HD-skärm kan du slappna av framför en film eller fortsätta att arbeta effektivt med en bra bild. Dessutom så  ger pekskärmen en mer intuitiv upplevelse, och ger dig möjlighet att klicka eller dra filer direkt på skärmen. Intel® Celeron® processor Intel® Celeron® N4000 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben. Snabbt Wi-Fi och Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset. Upp till 10 timmars batteritid Lenovo Chromebook:s batteri håller upp till 10 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng. USB 3.1 Gen 1 USB 3.1 Gen 1 erbjuder snabba dataöverförings-hastigheter, vilket gör det möjligt att överföra en film på 2 GB till en USB-enhet på ca. 2 sekunder. Lenovo Chromebook har två stycken USB 3.1 Gen 1-portar. 2 in 1 laptop med touchskärm 4,4 8 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. 2 in 1 laptop med touchskärm