Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

14" 2-i-1 laptop med Intel Core i7 processor och 256 GB SSD

Lenovo YOGA 530-14IKB (81EK00TEMX)

  Art.nr: 1006844
  • Intel® Core™ i7-8550U processor
  • 256 GB SSD-hårddisk & 16 GB DDR4 RAM
  • Flexibel design med 360°-gångjärn
  • 14" Full HD-pekskärm
  • Väger endast 1,6 kg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops som passar bra för kreativt skapande och produktivt arbete. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Laptops som passar bra för kreativt skapande och produktivt arbete. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Yoga 530-14IKB är en snygg, kompakt och bärbar 2-i-1-dator på 14 tum. Du får ta del av specifikationer som bland annat: 8:e gen. Intel Core i7-processor, en 256 GB SSD-hårddisk och 16 GB DDR4 RAM-minne. Yoga 530 är lika snygg som den är anpassningsbar med sina polerade aluminiumytor och sitt 360°-gångjärn, som gör att enheten smidigt går att omvandla från surfplatta till laptop. Med bländande klara bilder och klart ljud får du en dator som passar alla dina multimediebehov.

8:e gen. Intel Core i7-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8550U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

Snygg och lätt design

Yoga 530 är liten och lätt, väger 1,6 kg och är 17,6 mm tjock, så du kan ta med den vart som helst. Eftersom batteriet räcker i upp till 10 timmar behöver du inte rusa hem igen. Men om du behöver lite extra kraft ger 15 minuters laddning cirka två timmars extra användning, perfekt när batteriet håller på att tömmas.

Supersnabb SSD

Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i Yoga 530-14IKB är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer.

14" Full HD-skärm

Den kvalitativa 14" Full HD-bildskärmen ger dina ögon ett visuellt ögongodis, oavsett om du läser text, visar foton eller tittar på videor. Den fantastiska upplösningen gör att foto- eller videoredigering blir mycket enklare med en hög pixeltäthet, där minsta lilla detalj blir knivskarp. När du sedan surfar på webben, blir även minsta lilla text enklare att se.

16 GB DDR4 RAM-minne

Lenovo Yoga 530-14IKB är försedd med 16 GB DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning.

Lenovo Lenovo YOGA 530-14IKB (81EK00TEMX) 81EK00TEMX Lenovo Yoga 530-14IKB är en snygg, kompakt och bärbar 2-i-1-dator på 14 tum. Du får ta del av specifikationer som bland annat: 8:e gen. Intel Core i7-processor, en 256 GB SSD-hårddisk och 16 GB DDR4 RAM-minne. Yoga 530 är lika snygg som den är anpassningsbar med sina polerade aluminiumytor och sitt 360°-gångjärn, som gör att enheten smidigt går att omvandla från surfplatta till laptop. Med bländande klara bilder och klart ljud får du en dator som passar alla dina multimediebehov. 8:e gen. Intel Core i7-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8550U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. Snygg och lätt design Yoga 530 är liten och lätt, väger 1,6 kg och är 17,6 mm tjock, så du kan ta med den vart som helst. Eftersom batteriet räcker i upp till 10 timmar behöver du inte rusa hem igen. Men om du behöver lite extra kraft ger 15 minuters laddning cirka två timmars extra användning, perfekt när batteriet håller på att tömmas. Supersnabb SSD Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i Yoga 530-14IKB är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer. 14" Full HD-skärm Den kvalitativa 14" Full HD-bildskärmen ger dina ögon ett visuellt ögongodis, oavsett om du läser text, visar foton eller tittar på videor. Den fantastiska upplösningen gör att foto- eller videoredigering blir mycket enklare med en hög pixeltäthet, där minsta lilla detalj blir knivskarp. När du sedan surfar på webben, blir även minsta lilla text enklare att se. 16 GB DDR4 RAM-minne Lenovo Yoga 530-14IKB är försedd med 16 GB DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. 2 in 1 laptop med touchskärm 4 1 8990 SEK 8990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. 2 in 1 laptop med touchskärm