Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Lagerrensning

13,9" 2-i-1-dator med Intel Core i5-processor och 256 GB SSD

Lenovo Yoga 920-13IKB (80Y700C3MX)

  Art.nr: 1004360
  • Intel® Core™ i5-8250U processor
  • 256 GB SSD & 16 GB RAM
  • Skriv och rita med Lenovo Active Pen 2
  • 13,9" Full HD-Skärm (1920x1080)
  • Tunn och elegant design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops för dig som är språng och enkelt vill ta med dig din dator. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Laptops för dig som är språng och enkelt vill ta med dig din dator. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Yoga 920-13IKB (80Y700C3MX) är en 2-i-1-dator som med enastående stil och kraftfull prestanda kommer låta dig ta del av uppslukande underhållning. I denna lätta dator får du bland annat ta del av den senaste 8:e gen. Intel i5-processorn, som tillsammans med en 256 GB SSD-hårddisk kommer ge dig en snabb upplevelse. Du får en tunnare och lättare dator som är flexibel och kan användas på många olika sätt, vilket kommer att förenkla din tillvaro. 

Tunn och elegant design

Yoga 920 är särskilt utformad med en mycket tunn design (13,95 mm). Med extremt slittåligt borstat CNC-aluminiumskal är Yoga 920 lika tålig som snygg. Datorn har även smarta klockarmbands-gångjärn som anpassar sig direkt efter dina behov, och är precis så tåliga som krävs för att vara stabila i alla lägen. Wifi-antennen och luftuttagen sitter i gångjärnen för att inte störa designen och kunna ligga plant på alla ytor och i ditt knä. 

Lenovo Active Pen 2

Sjuttiotvå procent av alla människor använder fortfarande hederliga gamla pennor varje dag. Och varför bryta en god vana? Med Lenovo Active Pen 2 får du upplevelsen av att skriva med penna på papper. Fast med dubbelt så hög precision som många andra pennor på marknaden.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8250U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller skapa ditt eget.

Bild- och ljudkvalitet

Din underhållning får ett helt annat liv på Yoga 920:s vidvinkelskärm. Lenovo har kunnat vässat den 13,9" stora Full HD-skärmen till att endast vara 5 mm vertikalt. Så att du får ut så mycket som möjligt av dina visuella upplevelser. Få äkta surroundljud med Dolby®Atmos, som skapar ett tredimensionellt ljudutrymme och flödar från varje riktning när du lyssnar i hörlurar.

Lenovo Lenovo Yoga 920-13IKB (80Y700C3MX) 80Y700C3MX Lenovo Yoga 920-13IKB (80Y700C3MX) är en 2-i-1-dator som med enastående stil och kraftfull prestanda kommer låta dig ta del av uppslukande underhållning. I denna lätta dator får du bland annat ta del av den senaste 8:e gen. Intel i5-processorn, som tillsammans med en 256 GB SSD-hårddisk kommer ge dig en snabb upplevelse. Du får en tunnare och lättare dator som är flexibel och kan användas på många olika sätt, vilket kommer att förenkla din tillvaro.  Tunn och elegant design Yoga 920 är särskilt utformad med en mycket tunn design (13,95 mm). Med extremt slittåligt borstat CNC-aluminiumskal är Yoga 920 lika tålig som snygg. Datorn har även smarta klockarmbands-gångjärn som anpassar sig direkt efter dina behov, och är precis så tåliga som krävs för att vara stabila i alla lägen. Wifi-antennen och luftuttagen sitter i gångjärnen för att inte störa designen och kunna ligga plant på alla ytor och i ditt knä.  Lenovo Active Pen 2 Sjuttiotvå procent av alla människor använder fortfarande hederliga gamla pennor varje dag. Och varför bryta en god vana? Med Lenovo Active Pen 2 får du upplevelsen av att skriva med penna på papper. Fast med dubbelt så hög precision som många andra pennor på marknaden. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8250U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller skapa ditt eget. Bild- och ljudkvalitet Din underhållning får ett helt annat liv på Yoga 920:s vidvinkelskärm. Lenovo har kunnat vässat den 13,9" stora Full HD-skärmen till att endast vara 5 mm vertikalt. Så att du får ut så mycket som möjligt av dina visuella upplevelser. Få äkta surroundljud med Dolby®Atmos, som skapar ett tredimensionellt ljudutrymme och flödar från varje riktning när du lyssnar i hörlurar. 2 in 1 laptop med touchskärm 9790 SEK 9790 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. 2 in 1 laptop med touchskärm