Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" Chromebook i aluminium med pekskärm

Acer Chromebook 714

  Art.nr: 1014115
  • Intel® Pentium® Gold 4417U processor
  • 128 GB SSD & 8 GB RAM
  • Chassi i aluminium
  • 14" Full HD-pekskärm (IPS-panel)
  • Corning® Gorilla®-pekplatta
4 490:-

Delbetala från 413:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Chromebook 714 har ett slimmat chassi i aluminium och gör det enkelt för dig att arbeta samt studera överallt. Du ser allt på en 14" stor Full HD-pekskärm som med IPS-panel ger dig korrekta färger och bredare betraktningsvinklar. Innanför det tunna chassit hittar du den dubbelkärniga processorn Intel® Pentium® Gold 4417U och en 128 GB stor SSD-hårddisk, som båda kommer jobba för snabbare hastigheter och uppstarter.

Datorn använder Chrome OS som är ett lättanvänt operativsystem med tillgång till över 3 miljoner appar, många använder Chromebooks som skol- eller arbetsdatorer på grund av dess enklare utförande.

14" Full HD-pekskärm med IPS-panel

Acer Chromebook 714 har givits en Full HD-skärm (1920 x 1080) på 14 tum med tunna ramar. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Du får även ta del av Acer ComfyView som reducerar ljusreflektioner på skärmen, det gör att du alltid kan använda din chromebook oavsett ljusförhållande.

10 punkters kapacitiv multitouch ger dig ytterligare flexibilitet och användarvänlighet. Växla mellan att använda musplattan och att trycka och svepa på skärmen precis som med en surfplatta.

Intel® Pentium® Gold processor

Intel® Pentium® Gold 4417U är en dubbelkärnig processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m.

128 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

Elegant men robust

Styrka, hållbarhet och ett elegant utseende ges genom ett chassi i aluminium och bakgrundsbelyst tangentbord. Det lätta materialet i höljet minimerar risken att böjas och bli kantstött. Höljet i färgat aluminium är anodiserat, vilket innebär att färgen inte flagnar. Dessutom minskar värmeöverföringen och risken för korrosion.

Corning® Gorilla®-pekplatta

Nu är det ännu enklare att peka, svajpa, skrolla och zooma. Corning® Gorilla®-pekplattan i glas ger en smidigare känsla än en traditionell platta i plast och säkerställer en högre kvalitetskänsla.

Google Play & Chrome OS

Alla de Android-appar som du känner till och tycker om på din telefon eller surfplatta fungerar nu direkt på Chromebooken med samma höga hastighet, enkla funktioner och effektiva säkerhet. Chrome OS är ett lättanvänt operativsystem som har utformats för att vara snabbt på alla möjliga sätt, samtidigt som du är tryggare och säkrare på webben.