Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

11,6" Chromebook med upp till 15 h batteritid

Acer Chromebook Spin 311

  Art.nr: 1013285
  • MediaTek MT8183 processor
  • 32 GB SSD & 4 GB RAM
  • Upp till 15 timmars batteritid
  • 11,6" HD-pekskärm
  • Tunn & lätt (1,2 kg)

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den konverterbara och portabla Chromebook Spin 311 är utformad för att hantera alla dina lektioner och dagliga projekt. Den här Chromebook-enheten ger en förbättrad skrivupplevelse, utökad batteritid och snabba anslutningsfunktioner, så att den håller jämna steg med dig hela dagen.

11,6" HD-pekskärm

Utnyttja Chromebook-enhetens 11,6" skärm till fullo. Med 360-graders konverterbara lägen kan du enkelt hålla presentationer eller dela din skärm på ett smidigt och samarbetsinriktat sätt. Skärmen har en upplösning på 1366 x 768 (HD) samt Anti glare vilket reducerar ljusreflektioner.

10 punkters kapacitiv multitouch ger dig ytterligare flexibilitet och användarvänlighet. Växla mellan att använda musplattan och att trycka och svepa på skärmen precis som med en surfplatta.

32 GB SSD-lagring (eMMC)

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD eMMC är även ljudlösa och strömsnåla.

Åttakärnig processor

Inuti din Chromebook hittar du den åttakärniga processorn MediaTek MT8183 som med en hastighet på 2 GHz lämpar sig utmärkt för enklare vardagsuppgifter och appar.

Snabbt WiFi och Bluetooth

Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset.

Batteritid

Få kraft nog för att hålla igång hela dagen. Med batteriet i den här Chromebook-enheten kan du arbeta i upp till 15 timmar.

MU-MIMO

MU-MIMO-teknik (Multi-User Multiple-Input och Multiple-Output) är en standard som ger snabbare trådlös hastighet och kan hantera flera trådlösa enheter samtidigt.

Chrome OS

Utnyttja alla fördelar med Chrome OS: snabbare uppstart, ett användarvänligt gränssnitt, inbyggt skydd mot skadlig programvara, åtkomst till miljontals Android™-appar på Google Play™ och mycket mer.

1013285 Acer Acer Chromebook Spin 311 NX.HUVED.001 Den konverterbara och portabla Chromebook Spin 311 är utformad för att hantera alla dina lektioner och dagliga projekt. Den här Chromebook-enheten ger en förbättrad skrivupplevelse, utökad batteritid och snabba anslutningsfunktioner, så att den håller jämna steg med dig hela dagen.11,6" HD-pekskärmUtnyttja Chromebook-enhetens 11,6" skärm till fullo. Med 360-graders konverterbara lägen kan du enkelt hålla presentationer eller dela din skärm på ett smidigt och samarbetsinriktat sätt. Skärmen har en upplösning på 1366 x 768 (HD) samt Anti glare vilket reducerar ljusreflektioner.10 punkters kapacitiv multitouch ger dig ytterligare flexibilitet och användarvänlighet. Växla mellan att använda musplattan och att trycka och svepa på skärmen precis som med en surfplatta.32 GB SSD-lagring (eMMC) Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD eMMC är även ljudlösa och strömsnåla.Åttakärnig processorInuti din Chromebook hittar du den åttakärniga processorn MediaTek MT8183 som med en hastighet på 2 GHz lämpar sig utmärkt för enklare vardagsuppgifter och appar.Snabbt WiFi och BluetoothAnslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset. BatteritidFå kraft nog för att hålla igång hela dagen. Med batteriet i den här Chromebook-enheten kan du arbeta i upp till 15 timmar.MU-MIMOMU-MIMO-teknik (Multi-User Multiple-Input och Multiple-Output) är en standard som ger snabbare trådlös hastighet och kan hantera flera trådlösa enheter samtidigt. Chrome OSUtnyttja alla fördelar med Chrome OS: snabbare uppstart, ett användarvänligt gränssnitt, inbyggt skydd mot skadlig programvara, åtkomst till miljontals Android™-appar på Google Play™ och mycket mer. Chromebook 3790 SEK 3790 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Chromebook