Lenovo 3 CB 11IGL05 (82BA0002MX) - 11,6" Chromebook med 64 GB SSD & upp till 10 h batteritid
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

11,6" Chromebook med 64 GB SSD & upp till 10 h batteritid

Lenovo 3 CB 11IGL05 (82BA0002MX)

  Art.nr: 1013299
  • Intel® Celeron® N4020 processor
  • 64 GB SSD & 4 GB RAM
  • Upp till 10 timmars batteritid
  • 11,6" HD-skärm (1366 x 768)
  • USB-C 3.1 & Bluetooth 4.2

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo 3 CB 11IGL05 är en 11,6" Chromebook som samlat alla de nödvändiga funktionerna i ett tunt och bärbart chassi. Datorn körs på blixtsnabba Chrome OS och startar på bara några sekunder, uppdateras automatiskt och har inbyggt virusskydd. Den snabba hastigheten kan även härledas till datorns 64 GB stora SSD-hårddisk och dess dubbelkärniga processor. Och med upp till tio timmars batteritid körs den smidigt hela dagen. Datorn använder Chrome OS som är ett lättanvänt operativsystem med tillgång till över 3 miljoner appar, många använder Chromebooks som skol- eller arbetsdatorer på grund av dess enklare utförande.


11,6" HD-skärm

Tack vare de smala ramarna på tre sidor av den 11 tum stora HD-skärmen kan du se alla dina favoritfilmer och videor med god skärpa. Och stereohögtalarna gör att allt låter kristallklart.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® N4020 är en processor med två processorkärnor och en maxhastighet på 2,8 GHz, för alla dina vardagliga behov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.

64 GB SSD-lagring (eMMC)

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD eMMC är även ljudlösa och strömsnåla.

Koppla upp dig

Utöver en USB-A-port (Gen 1) har Lenovo 3 Chromebook två USB-C 3.1-portar (Gen 1) som gör att du kan överföra data, strömma multimedia och ladda enheter samtidigt. Den har även ett ljuduttag för dina hörlurar och mikrofoner.

Tack vare 802.11ac Wi-Fi och Bluetooth® 4.2 har du med laptopen en stark och stabil anslutning hela dagen lång, plus snabba dataöverföringar. 

Upp till 10 timmars batteritid

Lenovo Chromebooks batteri håller upp till 10 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.

Google Play & Chrome OS

Alla de Android-appar som du känner till och tycker om på din telefon eller surfplatta fungerar nu direkt på Chromebooken med samma höga hastighet, enkla funktioner och effektiva säkerhet. Chrome OS är ett lättanvänt operativsystem som har utformats för att vara snabbt på alla möjliga sätt, samtidigt som du är tryggare och säkrare på webben.