Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilren 2-in-1 Chromebook från Lenovo

Lenovo Duet (CT-X636F)

  Art.nr: 1014926
  • 10,1" IPS skärm
  • 128 GB hårddisk
  • Upp till 10 timmars batteritid
  • Löstagbart tangentbord
3 790:-

Delbetala från 355:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook är en 2 i 1 Chromebook som inte bara är snabb och stilren. Den är kraftfull också. Använd Chromebook OS för att arbeta eller roa dig. Vid köp av en Chromebook ingår 12 månaders 100 GB medlemskap i Google One. Du kan dessutom anväda din IdeaPad Duet Chromebook som bärbar dator med ett tangentbord eller lossa tangentbordet och använda den som en 10,1" surfplatta. Den är utrustad med magneter som gör det enkelt att koppla på och av tangentbordet.

Snabbt, säkert och uppdaterat

IdeaPad Duet Chromebook startar på bara åtta sekunder så att du alltid bara är ett ögonblick ifrån att kunna börja jobba eller spela. Den kontrollerade startprocessen bidrar till att hålla filerna virusfria, medan automatiska uppdateringar körs sömlöst i bakgrunden.

Roa dig eller arbeta med Chrome OS

Logga in med ditt Google-konto för att använda det smidiga Chrome OS. Bli produktiv med Microsoft Word, Excel och PowerPoint. Kom åt Google Play Butik för de bästa spel- och underhållningsoptimerade apparna för surfplattor. Vid köp av en Chromebook ingår 12 månaders 100 GB medlemskap i Google One. Medlemskapet inbegriper 100 GB lagringsutrymme, tillgång till experter och andra förmåner – i en plan som du kan dela med din familj.

Löstagbar och bärbar

Använd IdeaPad Duet Chromebook som bärbar dator med ett stort, bekvämt och responsivt tangentbord, eller lossa den och använd som 10,1" surfplatta. Designen med 5-punkters Pogo-stift och magneter gör det lätt att koppla och koppla från den, och den är tunn och lätt i båda lägena: från 7,35 mm/0,29" och 450 g som surfplatta till 18,2 mm/0,71" och 920 g som bärbar dator. Med lång batteritid är den dessutom lätt att ta med i princip överallt.

Enastående design

Surfplattan har en unik design i två färger, Isblå och Järngrå, med ställ/fodral i elegant textil. 10,1"-skärmen har tunna ramar på 9,13 mm och FHD-upplösning (1 920 × 1 200) med 400 cd/m² (nit) ljusstyrka för skarpa detaljer och exakta färger.