Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

2-i-1-Chromebook med en 13,3" pekskärm

Lenovo Flex 5 CB 13IML05 (82B80026MX)

  Art.nr: 1016050
  • Intel® Celeron® 5205U processor
  • 64 GB SSD & 4 GB RAM
  • 360°-gångjärn
  • 13,3" Full HD-pekskärm (IPS-panel)
  • Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo IdeaPad Flex 5 CB 13IML05 är en Chromebook med smarta 360°-gångjärn så att du kan använda den antingen som en bärbar dator med skärm och tangentbord, eller som en surfplatta med en 13,3" stor pekskärm. Inuti Flex 5 hittar du en dubbelkärnig processor från Intel som i kombination med en 64 GB SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter. Datorn använder Chrome OS som är ett lättanvänt operativsystem med tillgång till över 3 miljoner appar, många använder Chromebooks som skol- eller arbetsdatorer på grund av dess enklare utförande.

13,3" Full HD-pekskärm (IPS-panel)

Med tunna ramar och imponerande 13,3" Full HD-bildskärm kan du titta på dina favoritfilmer och videor med skarp och tydlig detaljrikedom. IdeaPad Flex 5 Chromebook 13" har vidvinkelvy och pekskärm så att du kan klicka och dra filer och rita direkt på skärmen. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar.

Intel Celeron 5205U

Intel® Celeron® 5205U är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta med Microsoft Office, titta på filmer eller surfa på webben. Processorn är dubbelkärnig och har en hastighet på 1,9 GHz.

64 GB SSD-lagring

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD är även ljudlös och strömsnål.

Imponerande från alla vinklar

IdeaPad Flex 5 Chromebook 13" ser bra ut i alla lägen. Oavsett om du använder den i surfplatteläge, tältläge, datorläge, stående läge eller något däremellan är dess tunna och lätta konvertibla 360˚-design snygg att se på.

framåtvända stereohögtalare

Datorn är utrustad med framåtvända stereohögtalare som förbättrar ljudupplevelsen markant. Allt låter mer levande än någonsin, från musik till film och poddar.

Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0

Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare. Så att du lätt kan röra dig fritt i hela hemmet, samt smidigt uppkoppling när du är på språng. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Wifi 6 är 30-40 % snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s.

Google Play & Chrome OS

Alla de Android-appar som du känner till och tycker om på din telefon eller surfplatta fungerar nu direkt på Chromebooken med samma höga hastighet, enkla funktioner och effektiva säkerhet. Chrome OS är ett lättanvänt operativsystem som har utformats för att vara snabbt på alla möjliga sätt, samtidigt som du är tryggare och säkrare på webben.

1016050 1016050 Lenovo Lenovo Flex 5 CB 13IML05 (82B80026MX) 82B80026MX Lenovo IdeaPad Flex 5 CB 13IML05 är en Chromebook med smarta 360°-gångjärn så att du kan använda den antingen som en bärbar dator med skärm och tangentbord, eller som en surfplatta med en 13,3" stor pekskärm. Inuti Flex 5 hittar du en dubbelkärnig processor från Intel som i kombination med en 64 GB SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter. Datorn använder Chrome OS som är ett lättanvänt operativsystem med tillgång till över 3 miljoner appar, många använder Chromebooks som skol- eller arbetsdatorer på grund av dess enklare utförande.13,3" Full HD-pekskärm (IPS-panel)Med tunna ramar och imponerande 13,3" Full HD-bildskärm kan du titta på dina favoritfilmer och videor med skarp och tydlig detaljrikedom. IdeaPad Flex 5 Chromebook 13" har vidvinkelvy och pekskärm så att du kan klicka och dra filer och rita direkt på skärmen. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar.Intel Celeron 5205U Intel® Celeron® 5205U är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta med Microsoft Office, titta på filmer eller surfa på webben. Processorn är dubbelkärnig och har en hastighet på 1,9 GHz. 64 GB SSD-lagring Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD är även ljudlös och strömsnål.Imponerande från alla vinklarIdeaPad Flex 5 Chromebook 13" ser bra ut i alla lägen. Oavsett om du använder den i surfplatteläge, tältläge, datorläge, stående läge eller något däremellan är dess tunna och lätta konvertibla 360˚-design snygg att se på.framåtvända stereohögtalareDatorn är utrustad med framåtvända stereohögtalare som förbättrar ljudupplevelsen markant. Allt låter mer levande än någonsin, från musik till film och poddar.Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare. Så att du lätt kan röra dig fritt i hela hemmet, samt smidigt uppkoppling när du är på språng. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Wifi 6 är 30-40 % snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s.Google Play & Chrome OSAlla de Android-appar som du känner till och tycker om på din telefon eller surfplatta fungerar nu direkt på Chromebooken med samma höga hastighet, enkla funktioner och effektiva säkerhet. Chrome OS är ett lättanvänt operativsystem som har utformats för att vara snabbt på alla möjliga sätt, samtidigt som du är tryggare och säkrare på webben. Chromebook 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Chromebook