Nyhet

14" Chromebook med AMD-processor & 10 h batteritid

Lenovo S345-14AST (81WX0003MX)

  Art.nr: 1013310
  • AMD A6 9220C processor
  • 64 GB SSD & 4 GB RAM
  • Upp till 10 h batteritid
  • 14" Full HD-skärm
  • Snabba USB-C 3.1-, USB-A 3.1-portar

Kombinera med

Lenovo S345-14AST (81WX0003MX)
Produkt du tittar på: 14" Chromebook med AMD-processor & 10 h batteritid

3 990:-


  • Pris: 4 967:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo S345-14AST är en 14" Chromebook som är enkel att använda och som lämpar sig utmärkt som exempelvis studie- och arbetsdator. Datorn startar blixtsnabbt med operativsystemet Chrome OS i kombination med dess 64 GB SSD-hårddisk. Något som också bidrar till hastigheten är datorns processor, den dubbelkärniga processorn AMD A6 9220C ser till att du kan arbeta effektivt i flera appar och dokument samtidigt. Lenovo S345 använder Chrome OS som är ett lättanvänt operativsystem med tillgång till över 3 miljoner appar. Och med ett slimmat chassi som kan öppnas 180 grader samt upp till 10 timmars batteritid kan du använda din Chromebook var som helst. 

AMD A6 processor

Lenovo S345-14AST har utrustats med den dubbelkärniga processorn AMD A6 9220C som med en maxhastighet på 2,7 GHz ger din prestandan du behöver för att kunna arbeta effektivt i appar och dokument. En processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga datoruppgifter.

64 GB SSD-lagring (eMMC)

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD eMMC är även ljudlösa och strömsnåla.

14" Full HD-skärm

Lenovo Chromebook S345 har givits en Full HD-skärm på 14 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar.

Snabba anslutningar

Det är enkelt att ansluta till andra enheter med Chromebook S345 tack vare ultrasnabba USB-C 3.1-, USB-A 3.1-portar och ljuduttag. Med inbyggt WiFi och Bluetooth® 4.1 blir även trådlös anslutning hur lätt som helst.

Upp till 10 timmars batteritid

Lenovo Chromebooks batteri håller upp till 10 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.

Google Play & Chrome OS

Alla de Android-appar som du känner till och tycker om på din telefon eller surfplatta fungerar nu direkt på Chromebooken med samma höga hastighet, enkla funktioner och effektiva säkerhet. Chrome OS är ett lättanvänt operativsystem som har utformats för att vara snabbt på alla möjliga sätt, samtidigt som du är tryggare och säkrare på webben.

1013310 Lenovo Lenovo S345-14AST (81WX0003MX) 81WX0003MX Lenovo S345-14AST är en 14" Chromebook som är enkel att använda och som lämpar sig utmärkt som exempelvis studie- och arbetsdator. Datorn startar blixtsnabbt med operativsystemet Chrome OS i kombination med dess 64 GB SSD-hårddisk. Något som också bidrar till hastigheten är datorns processor, den dubbelkärniga processorn AMD A6 9220C ser till att du kan arbeta effektivt i flera appar och dokument samtidigt. Lenovo S345 använder Chrome OS som är ett lättanvänt operativsystem med tillgång till över 3 miljoner appar. Och med ett slimmat chassi som kan öppnas 180 grader samt upp till 10 timmars batteritid kan du använda din Chromebook var som helst. AMD A6 processorLenovo S345-14AST har utrustats med den dubbelkärniga processorn AMD A6 9220C som med en maxhastighet på 2,7 GHz ger din prestandan du behöver för att kunna arbeta effektivt i appar och dokument. En processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga datoruppgifter.64 GB SSD-lagring (eMMC) Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD eMMC är även ljudlösa och strömsnåla.14" Full HD-skärmLenovo Chromebook S345 har givits en Full HD-skärm på 14 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar.Snabba anslutningarDet är enkelt att ansluta till andra enheter med Chromebook S345 tack vare ultrasnabba USB-C 3.1-, USB-A 3.1-portar och ljuduttag. Med inbyggt WiFi och Bluetooth® 4.1 blir även trådlös anslutning hur lätt som helst.Upp till 10 timmars batteritidLenovo Chromebooks batteri håller upp till 10 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.Google Play & Chrome OSAlla de Android-appar som du känner till och tycker om på din telefon eller surfplatta fungerar nu direkt på Chromebooken med samma höga hastighet, enkla funktioner och effektiva säkerhet. Chrome OS är ett lättanvänt operativsystem som har utformats för att vara snabbt på alla möjliga sätt, samtidigt som du är tryggare och säkrare på webben. Chromebook 3990 SEK 3990 NewCondition PreOrder
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Chromebook