Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

MacBook Pro. Nu med Apple M1-chippet.

Apple MacBook Pro 256GB SSD M1 chip with 8‑core CPU and 8‑core GPU Silver

  Art.nr: 1015657
 • Apple M1-chip med åttakärnig processor
 • 8 GB RAM + 256 GB SSD
 • 16-kärnig Neural Engine
 • 13‑tums Retina-skärm med True Tone
 • Touch Bar och Touch ID

Kombinera med

Apple MacBook Pro 256GB SSD M1 chip with 8‑core CPU and 8‑core GPU Silver
Produkt du tittar på: MacBook Pro. Nu med Apple M1-chippet.

15 990:-


 • Pris: 17 688:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple M1-chippet tar 13-tums MacBook Pro till en helt ny nivå. Den har en åttakärnig processor som klarar av komplexa arbetsflöden på ett ögonblick. Saker som foto, kodning, videoredigering och annat. Otrolig åttakärnig grafikprocessor som fixar grafikintensiva uppgifter på ett kick och gör att spel flyter på supersmidigt. En avancerad 16-kärnig Neural Engine för kraftfullare maskininlärning i dina favoritappar. Supersnabbt enhetligt minne som gör att allt går smidigare. Och den längsta batteritiden någonsin på en Mac – upp till 20 timmar.² Det är Apples populäraste bärbara proffsdator. Mycket högre prestanda och mycket proffsigare.

De viktigaste funktionerna

 • Det Apple-designade M1-chippet innebär ett enormt framsteg för processor-, grafikprocessor- och maskininlärningsprestandan.
 • Få mer gjort med upp till 20 timmars batteritid, den längsta någonsin på en Mac²
 • Åttakärnig processor ger upp till 2,8 gånger snabbare prestanda så att du kan tugga dig igenom arbetsflöden snabbare än någonsin
 • Åttakärnig grafikprocessor med upp till fem gånger snabbare grafik för grafikintensiva appar och spel¹
 • 16-kärnig Neural Engine för avancerad maskininlärning
 • 8 GB enhetligt minne så att allt du gör går snabbt och smidigt
 • Supersnabb SSD-lagring öppnar appar och filer på ett ögonblick
 • Aktiv kylning bevarar supersnabb prestanda
 • 13,3-tums Retina-skärm med en ljusstyrka på upp till 500 cd/m² ger färgstarka och otroligt detaljrika bilder³
 • FaceTime HD-kamera med avancerad bildsignalprocessor för klarare och skarpare videosamtal
 • Tre mikrofoner i studiokvalitet fångar upp din röst bättre
 • Senaste generationen wifi 6 för snabbare anslutning
 • Två Thunderbolt-/usb 4-portar för laddning och tillbehör
 • Bakbelyst Magic Keyboard med Touch Bar och Touch ID för säker upplåsning och säkra betalningar
 • macOS Big Sur har en djärv ny design och omfattande uppdateringar av appar som Safari, Meddelanden och Kartor
 • Finns i rymdgrått och silver 

Juridisk information

¹ Jämfört med föregående generation.

² Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries

³ Skärmstorleken mäts diagonalt.

Teknisk info

Fullständig teknisk information finns på apple.com/se/macbook-pro-13/specs

1015657 1015657 Apple Apple MacBook Pro 256GB SSD M1 chip with 8‑core CPU and 8‑core GPU Silver MYDA2KS/A Apple M1-chippet tar 13-tums MacBook Pro till en helt ny nivå. Den har en åttakärnig processor som klarar av komplexa arbetsflöden på ett ögonblick. Saker som foto, kodning, videoredigering och annat. Otrolig åttakärnig grafikprocessor som fixar grafikintensiva uppgifter på ett kick och gör att spel flyter på supersmidigt. En avancerad 16-kärnig Neural Engine för kraftfullare maskininlärning i dina favoritappar. Supersnabbt enhetligt minne som gör att allt går smidigare. Och den längsta batteritiden någonsin på en Mac – upp till 20 timmar.² Det är Apples populäraste bärbara proffsdator. Mycket högre prestanda och mycket proffsigare.De viktigaste funktionernaDet Apple-designade M1-chippet innebär ett enormt framsteg för processor-, grafikprocessor- och maskininlärningsprestandan.Få mer gjort med upp till 20 timmars batteritid, den längsta någonsin på en Mac²Åttakärnig processor ger upp till 2,8 gånger snabbare prestanda så att du kan tugga dig igenom arbetsflöden snabbare än någonsinÅttakärnig grafikprocessor med upp till fem gånger snabbare grafik för grafikintensiva appar och spel¹16-kärnig Neural Engine för avancerad maskininlärning8 GB enhetligt minne så att allt du gör går snabbt och smidigtSupersnabb SSD-lagring öppnar appar och filer på ett ögonblickAktiv kylning bevarar supersnabb prestanda13,3-tums Retina-skärm med en ljusstyrka på upp till 500 cd/m² ger färgstarka och otroligt detaljrika bilder³FaceTime HD-kamera med avancerad bildsignalprocessor för klarare och skarpare videosamtalTre mikrofoner i studiokvalitet fångar upp din röst bättreSenaste generationen wifi 6 för snabbare anslutningTvå Thunderbolt-/usb 4-portar för laddning och tillbehörBakbelyst Magic Keyboard med Touch Bar och Touch ID för säker upplåsning och säkra betalningarmacOS Big Sur har en djärv ny design och omfattande uppdateringar av appar som Safari, Meddelanden och KartorFinns i rymdgrått och silver Juridisk information¹ Jämfört med föregående generation.² Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries³ Skärmstorleken mäts diagonalt.Teknisk infoFullständig teknisk information finns på apple.com/se/macbook-pro-13/specs Laptop 10 - 13 tum 15990 SEK 15990 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. Laptop 10 - 13 tum