13,3" laptop med kompakt design och 14h batteritid

ASUS Zenbook UX331FN-EM052T

  Art.nr: 1011339
  • Intel® Core™ i5 8265U processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce MX150
  • 13,3" LED-skärm (Full HD)
  • Upp till 14 timmar batteritid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


ASUS Zenbook 13 UX331 ger dig en snygg och kompakt design i tåligt aluminium och en vikt på endast 1,21 kg. I chassit finner du den senaste 8: gen Intel® Core™ i5 processorn, 8GB RAM, ett NVIDIAGeForce MX150 och en stor 512 GB SSD-hårddisk. Med ett tunt chassi på 13,9 mm och en batteritid på upp till 14 timmar kan du utför dina uppgifter problemfritt med Zenbook 13 från ASUS, oavsett var du befinner dig.

ASUS Zenbook UX331FN-EM052T

13,3" NanoEdge-skärm

Den 13,3" stora NanoEdge-skärmen i Full HD på ZenBook 13 har en tunn ram och 178° bredvinkelsteknik. Den breda betraktningsvinkel gör att du kan se allt på din skärm, från alla vinklar. Smart lösning när du ska visa innehåll för vänner och kollegor. Skärmen har även givits funktioner som stöd för ASUS Splendid-teknik.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med 8:e generationens Intel-processor i din Zenbook får du den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

512 GB SSD-hårddisk

Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i ZenBook 13 är på 512 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer.

Tunnt chassi på ASUS Zenbook 13

8 GB DDR4 RAM-minne

ASUS ZenBook 13 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabb datorupplevelse.

ASUS Zenbook 13

Snabba anslutningar

Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Du ansluter dessutom enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop, som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar. Datorn har även givits snabba anslutningar som USB 3.1 Type C (Gen 1) och HDMI.

Ta med din ASUS Zenbook 13 överallt

Kraftfullt batteri

Skapad för en aktiv livsstil ger ZenBook 13 dig den frihet du behöver för att arbeta hela dagen på en enda batteriladdning. Njut av en film på bussen till jobbet, använd din laptop hela arbetsdagen för att sedan avsluta med lite surf på kvällen. Med Zenbook 13s 4-cells litiumjon-batteri har du upp till 14 timmars batteritid att ta del av innan det är dags för laddning.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1011339 ASUS ASUS Zenbook UX331FN-EM052T 90NB0KE2-M01420 ASUS Zenbook 13 UX331 ger dig en snygg och kompakt design i tåligt aluminium och en vikt på endast 1,21 kg. I chassit finner du den senaste 8: gen Intel® Core™ i5 processorn, 8GB RAM, ett NVIDIAGeForce MX150 och en stor 512 GB SSD-hårddisk. Med ett tunt chassi på 13,9 mm och en batteritid på upp till 14 timmar kan du utför dina uppgifter problemfritt med Zenbook 13 från ASUS, oavsett var du befinner dig. 13,3" NanoEdge-skärm Den 13,3" stora NanoEdge-skärmen i Full HD på ZenBook 13 har en tunn ram och 178° bredvinkelsteknik. Den breda betraktningsvinkel gör att du kan se allt på din skärm, från alla vinklar. Smart lösning när du ska visa innehåll för vänner och kollegor. Skärmen har även givits funktioner som stöd för ASUS Splendid-teknik. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med 8:e generationens Intel-processor i din Zenbook får du den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. 512 GB SSD-hårddisk Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i ZenBook 13 är på 512 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer. 8 GB DDR4 RAM-minne ASUS ZenBook 13 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabb datorupplevelse. Snabba anslutningar Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Du ansluter dessutom enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop, som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar. Datorn har även givits snabba anslutningar som USB 3.1 Type C (Gen 1) och HDMI. Kraftfullt batteri Skapad för en aktiv livsstil ger ZenBook 13 dig den frihet du behöver för att arbeta hela dagen på en enda batteriladdning. Njut av en film på bussen till jobbet, använd din laptop hela arbetsdagen för att sedan avsluta med lite surf på kvällen. Med Zenbook 13s 4-cells litiumjon-batteri har du upp till 14 timmars batteritid att ta del av innan det är dags för laddning. Laptop 10 - 13 tum 7490 SEK 7490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 10 - 13 tum