Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tunn och lätt 13,3" laptop med 8:e Gen. i5-processor

HP Pavilion (13-an0006no)

  Art.nr: 1009127
  • Intel® Core® i5-8265U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Väger 1,3 kg och är 1,5 cm tunn
  • 13,3" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Inbyggd webbkamera för videochat

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Pavilion 13-an0006no är en kompakt bärbar dator som är enkel att ta med och på så sätt lämpar sig utmärkt som skol- & arbetsdator. Ta del av multitasking-prestanda i en portabel design. Datorn har bland annat utrustats med 8:e generationens Intel Core i5-processor som med en maxhastighet på 3,9 GHz och fyra processorkärnor kommer ge dig snabbare hastigheter. Inuti datorn finner du dessutom en 256 GB stor SSD-hårddisk, vilket ytterligare bidrar till hastigheten samtidigt som du får lagringsutrymme för dina filer och program.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

13,3" Full HD-skärm

HP Pavilion 13-an0006no har givits en Full HD-skärm på 13,3 tum med en klar upplösning på 1920 x 1080. Bildskärmen är baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar.

Tunn och lätt

Pavilion 13-an0006no väger endast 1,3 kg och är 1,5 cm tunn, vilket gör den enkel att ta med vart du än ska. Lägg den bara i väskan och stick iväg, du kommer knappt att märka att du bär med dig den.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med stöd för trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11ac. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet. Datorn har dessutom Bluetooth 4.2 som låter dig överför filer, samt ansluta kompatibel kringutrustning som möss och headset.

Inbyggd webbkamera för videochat

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype och andra program med stöd för videochat.

1009127 HP HP Pavilion (13-an0006no) 7DT43EA#UUW HP Pavilion 13-an0006no är en kompakt bärbar dator som är enkel att ta med och på så sätt lämpar sig utmärkt som skol- & arbetsdator. Ta del av multitasking-prestanda i en portabel design. Datorn har bland annat utrustats med 8:e generationens Intel Core i5-processor som med en maxhastighet på 3,9 GHz och fyra processorkärnor kommer ge dig snabbare hastigheter. Inuti datorn finner du dessutom en 256 GB stor SSD-hårddisk, vilket ytterligare bidrar till hastigheten samtidigt som du får lagringsutrymme för dina filer och program. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. 13,3" Full HD-skärm HP Pavilion 13-an0006no har givits en Full HD-skärm på 13,3 tum med en klar upplösning på 1920 x 1080. Bildskärmen är baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Tunn och lätt Pavilion 13-an0006no väger endast 1,3 kg och är 1,5 cm tunn, vilket gör den enkel att ta med vart du än ska. Lägg den bara i väskan och stick iväg, du kommer knappt att märka att du bär med dig den. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Snabbt trådlöst nätverk Datorn är utrustad med stöd för trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11ac. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet. Datorn har dessutom Bluetooth 4.2 som låter dig överför filer, samt ansluta kompatibel kringutrustning som möss och headset. Inbyggd webbkamera för videochat Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype och andra program med stöd för videochat. Laptop 10 - 13 tum 7290 SEK 7290 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 10 - 13 tum