Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

13,3" laptop med Intel Core i7 processor och 256 GB SSD

Lenovo Ideapad 320S-13IKB (81AK003HMX)

  Art.nr: 1004355
  • Intel® Core™ i7-8550U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Väger endast 1,2 kg
  • 13,3" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Bakgrundsbelyst tangentbord

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.


Lenovo Ideapad 320S-13IKB (81AK003HMX) är en stilren och tunn laptop som med sin 13,3"-skärm ger dig en bärbar dator som är enkel att ta med sig vart du än ska. Du får dessutom ta del av  8:e generationens Intel Core i7-processor, en 256 GB SSD-hårddisk samt 8 GB DDR4 RAM-minne. Detta i kombination med Windows 10 ger dig en snabb dator med många smarta funktioner. Du får en dator som lämpar sig utmärkt för både studier och arbete, oavsett så kommer du få en utmärkt datorupplevelse.

Prestanda

Med 8:e gen. Intel Core i7-processor, Intel UHD Graphics 620 och 8 GB RAM-minne har Lenovo skapat en snabb laptop som är lämpad för all typ av daglig användning oavsett om det är för jobbet, skolarbete eller underhållning. Du får dessutom njuta av en 13,3" Full HD-skärm, så att du kan se på film, surfa och kolla på bilder med utmärkt skärpa.

Ren förinstallation

Lenovo strävar efter att ge dig en ren förinstallation i betydelse av en enkel och prydlig arbetsyta & en säkrare datorupplevelse direkt från start. Lenovo har tagit bort alla appar som inte kommer från Lenovo utom två: McAfee LiveSafe & Microsoft Office 365.

Tunn och lätt

Ideapad 320s är stilren och överraskande tunn, vilket gör den enkel att ha med sig med sin 13-tumsskärm. Den är dessutom lättast i hela Ideapad 300-familjen. Perfekt, oavsett om du jobbar på distans eller vill titta på innehåll när du är på språng. Vinklade kanter, minimalistisk design, metallfinish och smala infattningar. Alla designdetaljer är snygga på denna mineralgrå dator.

Bluetooth 4.1 och WiFi 802.11AC

Du kan ansluta snabbt och lätt till olika nätverk trådlöst med WiFi 802.11ac. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 4.1 direkt till din laptop som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar.

Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod.

Lenovo Lenovo Ideapad 320S-13IKB (81AK003HMX) 81AK003HMX Lenovo Ideapad 320S-13IKB (81AK003HMX) är en stilren och tunn laptop som med sin 13,3"-skärm ger dig en bärbar dator som är enkel att ta med sig vart du än ska. Du får dessutom ta del av  8:e generationens Intel Core i7-processor, en 256 GB SSD-hårddisk samt 8 GB DDR4 RAM-minne. Detta i kombination med Windows 10 ger dig en snabb dator med många smarta funktioner. Du får en dator som lämpar sig utmärkt för både studier och arbete, oavsett så kommer du få en utmärkt datorupplevelse. Prestanda Med 8:e gen. Intel Core i7-processor, Intel UHD Graphics 620 och 8 GB RAM-minne har Lenovo skapat en snabb laptop som är lämpad för all typ av daglig användning oavsett om det är för jobbet, skolarbete eller underhållning. Du får dessutom njuta av en 13,3" Full HD-skärm, så att du kan se på film, surfa och kolla på bilder med utmärkt skärpa. Ren förinstallation Lenovo strävar efter att ge dig en ren förinstallation i betydelse av en enkel och prydlig arbetsyta & en säkrare datorupplevelse direkt från start. Lenovo har tagit bort alla appar som inte kommer från Lenovo utom två: McAfee LiveSafe & Microsoft Office 365. Tunn och lätt Ideapad 320s är stilren och överraskande tunn, vilket gör den enkel att ha med sig med sin 13-tumsskärm. Den är dessutom lättast i hela Ideapad 300-familjen. Perfekt, oavsett om du jobbar på distans eller vill titta på innehåll när du är på språng. Vinklade kanter, minimalistisk design, metallfinish och smala infattningar. Alla designdetaljer är snygga på denna mineralgrå dator. Bluetooth 4.1 och WiFi 802.11AC Du kan ansluta snabbt och lätt till olika nätverk trådlöst med WiFi 802.11ac. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 4.1 direkt till din laptop som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar. Windows 10 Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod. Laptop 10 - 13 tum 7290 SEK 7290 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 10 - 13 tum