Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Lagerrensning

14" laptop med Intel Core i7 processor och DVD-brännare

Acer Aspire 5 A514-51-791X

  Art.nr: 1006681
 • Intel® Core® i7-8565U processor
 • 256 GB SSD & 12 GB RAM
 • Inbyggd DVD-brännare
 • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
 • Acer TrueHarmony

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops som passar bra för kreativt skapande och produktivt arbete. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Laptops som passar bra för kreativt skapande och produktivt arbete. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Med en tunn aluminiumdesign tillsammans med snabba komponenter kommer Acer Aspire 5 A514 arbeta för att ge dig den bästa möjliga datorupplevelsen utan långa laddningstider. Datorn har bland annat utrustats med 8:e generationens Intel Core i7-processor som med fyra kärnor och en maxhastighet på 4,6 GHz ser till att tyngre program flyter på som de ska. Du får dessutom ta del av en 256 GB SSD-hårddisk och 12 GB DDR4 RAM-minne, vilket ytterligare garanterar snabba hastigheter.

14" Full HD-skärm med ComfyView

Acer Aspire 5 A514 har givits en Full HD-skärm på 14-tum som med sina djupa färger och ComfyView, garanterar att du får detaljrik bildkvalitet. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner på skärmen. Vilket gör att du alltid kan använda Aspire 5, oavsett ljusförhållande. 

8:e gen. Intel Core i7-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8565U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,6 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

Utmärkt anslutning

Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.2 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset.

Acer TrueHarmony

Öka volymen med Acer TrueHarmony. Tack vare den innovativa högtalardesignen får du djupare bas och mer volym. Ge liv åt dina favoritlåtar och -filmer med verklighetstrogen ljudkvalitet.

12 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 12 GB DDR4 RAM med Acer Aspire 5 A514.

Titta även på

(1 st)
 • Intel® Core™ i7-8550U processor
 • 256 GB SSD & 16 GB RAM
 • Flexibel design med 360°-gångjärn

8 990:-

Titta även på

(1 st)
 • Intel® Core™ i7-8550U processor
 • 256 GB SSD & 16 GB RAM
 • Flexibel design med 360°-gångjärn

8 990:-

Acer Acer Aspire 5 A514-51-791X NX.H6NED.006 Med en tunn aluminiumdesign tillsammans med snabba komponenter kommer Acer Aspire 5 A514 arbeta för att ge dig den bästa möjliga datorupplevelsen utan långa laddningstider. Datorn har bland annat utrustats med 8:e generationens Intel Core i7-processor som med fyra kärnor och en maxhastighet på 4,6 GHz ser till att tyngre program flyter på som de ska. Du får dessutom ta del av en 256 GB SSD-hårddisk och 12 GB DDR4 RAM-minne, vilket ytterligare garanterar snabba hastigheter. 14" Full HD-skärm med ComfyView Acer Aspire 5 A514 har givits en Full HD-skärm på 14-tum som med sina djupa färger och ComfyView, garanterar att du får detaljrik bildkvalitet. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner på skärmen. Vilket gör att du alltid kan använda Aspire 5, oavsett ljusförhållande.  8:e gen. Intel Core i7-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8565U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,6 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Utmärkt anslutning Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.2 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset. Acer TrueHarmony Öka volymen med Acer TrueHarmony. Tack vare den innovativa högtalardesignen får du djupare bas och mer volym. Ge liv åt dina favoritlåtar och -filmer med verklighetstrogen ljudkvalitet. 12 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 12 GB DDR4 RAM med Acer Aspire 5 A514. Laptop 14 - 15 tum 6790 SEK 6790 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 15 tum