Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull 15,6-tums speldator med GeForce GTX 1050Ti-grafik

Acer Aspire Nitro 5 AN515-51-75LD

  Art.nr: 246643
  • 15,6" Full HD-skärm (1920x1080)
  • Intel® Core™ i7-7700HQ processor
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti 4 GB
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM-minne
  • Bakgrundsbelyst tangentbord

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Aspire Nitro 5 AN515-51-75LD är en tuff och elegant laptop som har utrustats med en 15,6"-skärm, samt kapacitet för spel i hög upplösning. Perfekt för dig som är ute efter en speldator med bra prestanda, som samtidigt har en snygg design. Med Nitro 5 får du tillräckligt med kapacitet för att spela de allra nyaste spelen. Den levereras med kraftfull och beprövad teknologi som Intel® Core™-processor och ett NVIDIA® GeForce®-grafikkort.

Blixtsnabb grafik

Klå dina vänner och fiender med ett överlägset grafikkort ur NVIDIA® GeForce® GTX 10-serien, vilket garanterar maximal prestanda med minimal strömförbrukning. Grafikkortet som du hittar inuti datorn heter NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, och har ett grafikminne på 4 GB.

SSD (Solid State Drive)

Den senaste lagringsteknologin SSD (Solid State Drive) ser till att program och uppstart av Windows går mycket fortare.

Ljud i hög kvalitet

Om du vill ha ordentligt ljud på din laptop, får du precis det med Nitro i både spel, filmer och musik, tack vare Dolby Audio™ Premium.

Anslut alla dina enheter

Förbättra funktionaliteten på din Nitro 5 med massor av anslutningsmöjligheter. Oavsett om du vill ansluta en skärm, TV, extern mus, hårddisk eller något helt annat, är det inga problem.

Bildkvalitet & trådlös kapacitet

Den högkvalitativa skärmpanelen garanterar att du får en kristallklar bild, oavsett om du tittar på film i Full HD eller spelar, tack vare den berömda IPS-teknologin. Med Aspire Nitro 5 AN515-51-75LD får du även en säker och stabil trådlös nätverksanslutning tack vare de strategiskt placerade 802.11ac-antennerna.

Optimerad kylning

Acer CoolBoost levereras med optimerad kylning, och garanterar att din dator hålls sval även under långvarig användning. Ett optimerat ”Turbo Mode” kan aktiveras för fläkten om datorn pressas extra hårt, och på så sätt sänka temperaturen med upp till 10 % på processor och grafikkort.

Acer Acer Aspire Nitro 5 AN515-51-75LD NH.Q2QED.002 Acer Aspire Nitro 5 AN515-51-75LD är en tuff och elegant laptop som har utrustats med en 15,6"-skärm, samt kapacitet för spel i hög upplösning. Perfekt för dig som är ute efter en speldator med bra prestanda, som samtidigt har en snygg design. Med Nitro 5 får du tillräckligt med kapacitet för att spela de allra nyaste spelen. Den levereras med kraftfull och beprövad teknologi som Intel® Core™-processor och ett NVIDIA® GeForce®-grafikkort. Blixtsnabb grafik Klå dina vänner och fiender med ett överlägset grafikkort ur NVIDIA® GeForce® GTX 10-serien, vilket garanterar maximal prestanda med minimal strömförbrukning. Grafikkortet som du hittar inuti datorn heter NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, och har ett grafikminne på 4 GB. SSD (Solid State Drive) Den senaste lagringsteknologin SSD (Solid State Drive) ser till att program och uppstart av Windows går mycket fortare. Ljud i hög kvalitet Om du vill ha ordentligt ljud på din laptop, får du precis det med Nitro i både spel, filmer och musik, tack vare Dolby Audio™ Premium. Anslut alla dina enheter Förbättra funktionaliteten på din Nitro 5 med massor av anslutningsmöjligheter. Oavsett om du vill ansluta en skärm, TV, extern mus, hårddisk eller något helt annat, är det inga problem. Bildkvalitet & trådlös kapacitet Den högkvalitativa skärmpanelen garanterar att du får en kristallklar bild, oavsett om du tittar på film i Full HD eller spelar, tack vare den berömda IPS-teknologin. Med Aspire Nitro 5 AN515-51-75LD får du även en säker och stabil trådlös nätverksanslutning tack vare de strategiskt placerade 802.11ac-antennerna. Optimerad kylning Acer CoolBoost levereras med optimerad kylning, och garanterar att din dator hålls sval även under långvarig användning. Ett optimerat ”Turbo Mode” kan aktiveras för fläkten om datorn pressas extra hårt, och på så sätt sänka temperaturen med upp till 10 % på processor och grafikkort. Laptop 14 - 15 tum 5 1 9990 SEK 9990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum