Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb gaminglaptop med 256 GB SSD-hårddisk

ASUS FX503VD-DM248T

  Art.nr: 1002301
  • 15,6" Full HD-skärm (1920x1080)
  • Intel® Core™ i5-7300HQ processor
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1050 2 GB
  • 256 GB SSD-hårddisk
  • 8 GB DDR4 RAM-minne

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS FX503VD-DM248T är en kompakt och kraftfull Windows 10-dator som bland annat rymmer 7:e generationens Intel® Core™-processor som tillsammans med en 256 GB SSD-hårddisk och 8 GB DDR4 RAM-minne, kommer ge dig en fantastisk datorupplevelse. Du får dessutom tillgång till ett batteri med hög kapacitet, som garanterar att du förblir produktiv och underhållen hela dagen. Samtidigt möjliggör det intelligenta kylsystemet intensiva spelsessioner utan avbrott. Och med den lätta designen är det enkelt att bära med sig all den kraft och prestanda du behöver för att spela eller producera, vart du än är på väg.

15,6" Full HD-skärm

ASUS FX503VD-DM248T har utrustats med en 15,6 tums Full HD-skärm. Skärmen visar hög kontrast, färgkonsekvens och det blir ingen färgskiftning, även om du tittar på den från extrema vinklar. Det är alltid enkelt att se vad som visas på skärmen. ASUS har dessutom lagt till en matt yta, för att praktiskt taget eliminera störande bländningar eller reflektioner.

Tangentbord och design

Tangentbordet på FX503 är lika omsorgsfullt designat som resten av maskinen. Sax-brytartangenterna med låg profil har en slaglängd på 1,8 mm för bekväm användning. De har dessutom en bakgrundsbelysning i rött, för enkel användning dag som natt. Du får en exakt och bekväm kontroll, vilket behövs under intensiva spelsessioner.

ASUS FX503VD-DM248T har en elegant, nätt profil på bara 2,4 cm. Den är dessutom oväntat lätt med sina 2,5 kilon, så du kommer knappt att märka den när du stoppar ner den i din väska eller ryggsäck.

Intelligent kyldesign

FX503 använder ett par koppar-heatpipes och ett dubbelt fläktsystem för att kyla processorn och andra komponenter. Detta garanterar systemstabilitet även under intensiva spelsessioner. Den ytterligare Fan Overboost-funktionen maximerar kyleffekten för att säkerställa att FX503 har den stabilitet som krävs för alla uppgifter.

Fängslande ljud- och spelupplevelser

Datorn har även givits inbyggda högtalare som är placerade för att pumpa ut ljudet rakt emot dig. Drivet av ICEpower®-teknik levererar detta smarta upplägg fängslande ljud- och spelupplevelser, där allt är högt och tydligt.

ASUS ASUS FX503VD-DM248T 90NR0GN1-M04990 ASUS FX503VD-DM248T är en kompakt och kraftfull Windows 10-dator som bland annat rymmer 7:e generationens Intel® Core™-processor som tillsammans med en 256 GB SSD-hårddisk och 8 GB DDR4 RAM-minne, kommer ge dig en fantastisk datorupplevelse. Du får dessutom tillgång till ett batteri med hög kapacitet, som garanterar att du förblir produktiv och underhållen hela dagen. Samtidigt möjliggör det intelligenta kylsystemet intensiva spelsessioner utan avbrott. Och med den lätta designen är det enkelt att bära med sig all den kraft och prestanda du behöver för att spela eller producera, vart du än är på väg. 15,6" Full HD-skärm ASUS FX503VD-DM248T har utrustats med en 15,6 tums Full HD-skärm. Skärmen visar hög kontrast, färgkonsekvens och det blir ingen färgskiftning, även om du tittar på den från extrema vinklar. Det är alltid enkelt att se vad som visas på skärmen. ASUS har dessutom lagt till en matt yta, för att praktiskt taget eliminera störande bländningar eller reflektioner. Tangentbord och design Tangentbordet på FX503 är lika omsorgsfullt designat som resten av maskinen. Sax-brytartangenterna med låg profil har en slaglängd på 1,8 mm för bekväm användning. De har dessutom en bakgrundsbelysning i rött, för enkel användning dag som natt. Du får en exakt och bekväm kontroll, vilket behövs under intensiva spelsessioner. ASUS FX503VD-DM248T har en elegant, nätt profil på bara 2,4 cm. Den är dessutom oväntat lätt med sina 2,5 kilon, så du kommer knappt att märka den när du stoppar ner den i din väska eller ryggsäck. Intelligent kyldesign FX503 använder ett par koppar-heatpipes och ett dubbelt fläktsystem för att kyla processorn och andra komponenter. Detta garanterar systemstabilitet även under intensiva spelsessioner. Den ytterligare Fan Overboost-funktionen maximerar kyleffekten för att säkerställa att FX503 har den stabilitet som krävs för alla uppgifter. Fängslande ljud- och spelupplevelser Datorn har även givits inbyggda högtalare som är placerade för att pumpa ut ljudet rakt emot dig. Drivet av ICEpower®-teknik levererar detta smarta upplägg fängslande ljud- och spelupplevelser, där allt är högt och tydligt. Laptop 14 - 15 tum 5 1 7490 SEK 7490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum