Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

15,6" laptop med snabb AMD A12-processor och 256 GB SSD

ASUS R556QA-DM127T

  Art.nr: 1004485
  • AMD A12-9700P processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Integrerad AMD Radeon R7-grafik
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Bättre bild med ASUS Splendid-teknologi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops för kul surfing och spännande underhållning. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >.


Laptops för kul surfing och spännande underhållning. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


ASUS R556QA-DM127T är en stilren laptop som bland annat har utrustats med en AMD quad-core A12-9700P-processor, och levererar en jämn och responsiv datorprestanda. Du får även ta del av en 256 GB SSD-hårddisk, 8 GB DDR4 RAM-minne samt AMD-grafik. Allt för att ge dig en laptop som passar perfekt för dina dagliga uppgifter.

Njut av en färgrik värld

ASUS VivoBook R556QA har en skärm med Full HD (1920x1080)-upplösning, och en pixeltäthet på 141 PPI vilket gör att du kan njuta av bilder på skärmen med fylliga detaljer. Du får de bästa bilderna genom exklusiv ASUS Splendid Technology med rättning av färgtemperatur för fylligare och djupare färgåtergivning.

Expansivt ljud

En mix mellan hårdvara, mjukvara och inställning. SonicMaster utvecklades med det klara målet att ge dig det bästa ljudet i en bärbar PC-dator. En professionell kodek garanterar exakt ljudprestanda; en optimerad förstärkare, större högtalare och resonanskammare levererar bättre ljudutmatning.

SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Asus R556QA-DM127T är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

Förbättrad bild med ASUS Splendid

ASUS Splendids optimeringsteknik erbjuder den allra bästa bilden för alla sorters innehåll. Den har fyra visningslägen som du kommer åt med ett enda klick. Det normala läget är perfekt för dagliga uppgifter, Vivid-läget optimerar kontrasten för att visa fantastiska foton och videor, Eye Care-läget reducerar nivåerna av blått ljus för att minska belastningen på ögonen och det manuella läget gör det möjligt för anpassade färgjusteringar.

ASUS ASUS R556QA-DM127T 90NB0D52-M01500 ASUS R556QA-DM127T är en stilren laptop som bland annat har utrustats med en AMD quad-core A12-9700P-processor, och levererar en jämn och responsiv datorprestanda. Du får även ta del av en 256 GB SSD-hårddisk, 8 GB DDR4 RAM-minne samt AMD-grafik. Allt för att ge dig en laptop som passar perfekt för dina dagliga uppgifter. Njut av en färgrik värld ASUS VivoBook R556QA har en skärm med Full HD (1920x1080)-upplösning, och en pixeltäthet på 141 PPI vilket gör att du kan njuta av bilder på skärmen med fylliga detaljer. Du får de bästa bilderna genom exklusiv ASUS Splendid Technology med rättning av färgtemperatur för fylligare och djupare färgåtergivning. Expansivt ljud En mix mellan hårdvara, mjukvara och inställning. SonicMaster utvecklades med det klara målet att ge dig det bästa ljudet i en bärbar PC-dator. En professionell kodek garanterar exakt ljudprestanda; en optimerad förstärkare, större högtalare och resonanskammare levererar bättre ljudutmatning. SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Asus R556QA-DM127T är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Förbättrad bild med ASUS Splendid ASUS Splendids optimeringsteknik erbjuder den allra bästa bilden för alla sorters innehåll. Den har fyra visningslägen som du kommer åt med ett enda klick. Det normala läget är perfekt för dagliga uppgifter, Vivid-läget optimerar kontrasten för att visa fantastiska foton och videor, Eye Care-läget reducerar nivåerna av blått ljus för att minska belastningen på ögonen och det manuella läget gör det möjligt för anpassade färgjusteringar. Laptop 14 - 15 tum 3,7 3 5490 SEK 5490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum