Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tyst gamingdator med extrem prestanda

ASUS ROG G551JM-CN104H

  Art.nr: 210166
  • 15,6" 1920x1080 IPS
  • Intel® Core™ i7-4710HQ
  • Minne 8GB 1600MHz
  • 24GB SSD + 1TB HDD
  • GeForce GTX 860M 2GB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Högpresterande bärbar speldator med entusiast-klassad grafik och ett tyst kylsystem

ASUS Republic of Gamers (ROG) G551JM-CN104H levererar kraftfull prestanda genom Intel® Core™ i7-processorer och spelklassad NVIDIA® GTX-seriens grafik. Lev din in i spelvärlden genom dess Full HD IPS-panel med 178 graders betraktningsvinkel – fulländat av ljud förbättrat med ASUS SonicMaster och ROG AudioWizard. Dess effektiva system för termisk hantering arbetar tyst i bakgrunden för att ge dig oavbrutna spelsessioner i maratonklass.

Den bärbara datorn för spelaren som bryr sig

ASUS Republic of Gamers (ROG) G-serie består av tuffa, moderna linjer med en ytbehandling i diskret mattsvart borstad aluminium. En belyst ROG-logotyp reflekterar stolt dess spelarv.

En Full HD-skärm med bred betraktningsvinkel ger dig klara och skarpa bilder i spelet. Om det inte räcker – så låter Trinity Display-teknik dig ansluta G-serien till tre andra bildskärmar för ytterligare multitasking.

Snabb, jämn spelprestanda och överlägsna bilder

Beväpnad med en 4:e generationens Intel® Core™ i7-processor och senaste spelklassade NVIDIA® GTX-seriens grafik – G-serien har hårdvarunära stöd för spelande. Du får en jämn, snabb prestanda och överlägsna bilder. G-serien är utrustad för spelsessioner i maratonklass – med en tyst och kraftfull termisk lösning som garanterar ett stabilt system i stridens hetta.

Upplev fängslande ljud i spelet

G-serien innehåller ljudförbättringar som ger dig en bättre spelupplevelse. SonicMaster Premium ger kvalitetsljud och ROG Audio Wizard har flera förinställda lägen för film, spel eller musik. Du får även MaxxAudio – ett professionellt klassat verktyg för ljudbehandling.

G-serien har en mikrofon av hög kvalitet och hörlurar för kristallklar röstkommunikation under spelsessioner online.

ASUS WebStorage

Med ASUS WebStorage har du alltid dina personliga saker med dig på valfri internetansluten enhet. Dina filer synkroniseras mellan alla dina enheter, så att du alltid har omedelbar tillgång till de senaste versionerna – även om du uppdaterade dem senast på en annan plattform.

Att dela filer är även enkelt, oavsett om det är via e-post, direktmeddelande eller din favorit bland sociala nätverk.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

ASUS ASUS ROG G551JM-CN104H 90NB06R2-M02260 Högpresterande bärbar speldator med entusiast-klassad grafik och ett tyst kylsystemASUS Republic of Gamers (ROG) G551JM-CN104H levererar kraftfull prestanda genom Intel® Core™ i7-processorer och spelklassad NVIDIA® GTX-seriens grafik. Lev din in i spelvärlden genom dess Full HD IPS-panel med 178 graders betraktningsvinkel – fulländat av ljud förbättrat med ASUS SonicMaster och ROG AudioWizard. Dess effektiva system för termisk hantering arbetar tyst i bakgrunden för att ge dig oavbrutna spelsessioner i maratonklass.Den bärbara datorn för spelaren som bryr sigASUS Republic of Gamers (ROG) G-serie består av tuffa, moderna linjer med en ytbehandling i diskret mattsvart borstad aluminium. En belyst ROG-logotyp reflekterar stolt dess spelarv.En Full HD-skärm med bred betraktningsvinkel ger dig klara och skarpa bilder i spelet. Om det inte räcker – så låter Trinity Display-teknik dig ansluta G-serien till tre andra bildskärmar för ytterligare multitasking.Snabb, jämn spelprestanda och överlägsna bilderBeväpnad med en 4:e generationens Intel® Core™ i7-processor och senaste spelklassade NVIDIA® GTX-seriens grafik – G-serien har hårdvarunära stöd för spelande. Du får en jämn, snabb prestanda och överlägsna bilder. G-serien är utrustad för spelsessioner i maratonklass – med en tyst och kraftfull termisk lösning som garanterar ett stabilt system i stridens hetta.Upplev fängslande ljud i speletG-serien innehåller ljudförbättringar som ger dig en bättre spelupplevelse. SonicMaster Premium ger kvalitetsljud och ROG Audio Wizard har flera förinställda lägen för film, spel eller musik. Du får även MaxxAudio – ett professionellt klassat verktyg för ljudbehandling.G-serien har en mikrofon av hög kvalitet och hörlurar för kristallklar röstkommunikation under spelsessioner online.ASUS WebStorageMed ASUS WebStorage har du alltid dina personliga saker med dig på valfri internetansluten enhet. Dina filer synkroniseras mellan alla dina enheter, så att du alltid har omedelbar tillgång till de senaste versionerna – även om du uppdaterade dem senast på en annan plattform.Att dela filer är även enkelt, oavsett om det är via e-post, direktmeddelande eller din favorit bland sociala nätverk.Microsoft Windows 8.1Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda. Laptop 14 - 15 tum 5 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum