Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med Intel Core i7 -processor och 16 GB RAM

ASUS VivoBook S14 S410UA-EB882T

  Art.nr: 1004486
  • Intel® Core® i7-8550U processor
  • 256 GB SSD & 16 GB RAM
  • Väger endast 1,3 kg
  • 14" Full HD (1920 x 1080) NanoEdge-skärm
  • Tunn profil på endast 18,8 mm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.


ASUS VivoBook S14 är en kompakt och lätt 14"-laptop som kommer hjälpa dig att vara produktiv hela dagen, oavsett var du befinner dig. Förutom den snygga och smidiga designen så drivs Vivobook S14 bland annat av 8:e Gen. Intel® Core™ i7-processor som i kombination med en 256 GB SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter, även i tyngre program som Photoshop och musikprogram. Du får även ta del av 16 GB DDR4 RAM-minne och flera snabba anslutningar, allt i en laptop som endast väger 1,3 kg.

14" NanoEdge-skärm

ASUS har monterat en 14" Full HD-skärm i en ram anpassad för en bärbar dator på 13 tum. Med sin NanoEdge-design har alltså ASUS VivoBook S14 ett förhållande mellan skärm och kropp på hela 77 %. Full HD-skärmen har även ett bländfritt överdrag och 178° bredvinkelsteknik, för att garantera att du ser allt på din skärm även i sämre ljusförhållanden och från alla vinklar.

8:e gen. Intel Core i7-processor

Med den senaste Intel-processorn får du den tillförlitliga prestanda du behöver för dina uppgifter. Intel Core i7-8550U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en laptop som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

Tydligt och expansivt ljud

ASUS SonicMaster är en kombination av hårdvara och mjukvara som utformats för att ge dig den allra bästa ljudupplevelsen. Ta del av ett kraftfullt ljud och en djupare bas, samt en kodek som garanterar exakt ljudkomprimering och avkodning.

Sval, även efter flera timmars användning

Kylning i bärbara datorer är avgörande för prestanda och livslängd. ASUS IceCool-teknik använder smart fläktstyrning och tunna heatpipes för att skapa ett effektivt kylsystem. Eftersom fläkten är placerad direkt under handledsstödet, hålls handledsstödets genomsnittliga temperatur på under 35°C för att ge dig en bekväm användarupplevelse.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

Produktiv, var du än är

Den kompakta och lätta designen på ASUS VivoBook S14 håller dig produktiv, var du än är. Den är perfekt för att arbeta på distans från ett kafé, eller för att titta på filmer under en flygtur. Med en tunn profil på 18,8 mm och en totalvikt på endast 1,3 kg är VivoBook S14 en av de smidigaste bärbara 14"-datorerna som finns tillgängliga.

ASUS ASUS VivoBook S14 S410UA-EB882T 90NB0GF1-M13810 ASUS VivoBook S14 är en kompakt och lätt 14"-laptop som kommer hjälpa dig att vara produktiv hela dagen, oavsett var du befinner dig. Förutom den snygga och smidiga designen så drivs Vivobook S14 bland annat av 8:e Gen. Intel® Core™ i7-processor som i kombination med en 256 GB SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter, även i tyngre program som Photoshop och musikprogram. Du får även ta del av 16 GB DDR4 RAM-minne och flera snabba anslutningar, allt i en laptop som endast väger 1,3 kg. 14" NanoEdge-skärm ASUS har monterat en 14" Full HD-skärm i en ram anpassad för en bärbar dator på 13 tum. Med sin NanoEdge-design har alltså ASUS VivoBook S14 ett förhållande mellan skärm och kropp på hela 77 %. Full HD-skärmen har även ett bländfritt överdrag och 178° bredvinkelsteknik, för att garantera att du ser allt på din skärm även i sämre ljusförhållanden och från alla vinklar. 8:e gen. Intel Core i7-processor Med den senaste Intel-processorn får du den tillförlitliga prestanda du behöver för dina uppgifter. Intel Core i7-8550U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en laptop som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. Tydligt och expansivt ljud ASUS SonicMaster är en kombination av hårdvara och mjukvara som utformats för att ge dig den allra bästa ljudupplevelsen. Ta del av ett kraftfullt ljud och en djupare bas, samt en kodek som garanterar exakt ljudkomprimering och avkodning. Sval, även efter flera timmars användning Kylning i bärbara datorer är avgörande för prestanda och livslängd. ASUS IceCool-teknik använder smart fläktstyrning och tunna heatpipes för att skapa ett effektivt kylsystem. Eftersom fläkten är placerad direkt under handledsstödet, hålls handledsstödets genomsnittliga temperatur på under 35°C för att ge dig en bekväm användarupplevelse. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Produktiv, var du än är Den kompakta och lätta designen på ASUS VivoBook S14 håller dig produktiv, var du än är. Den är perfekt för att arbeta på distans från ett kafé, eller för att titta på filmer under en flygtur. Med en tunn profil på 18,8 mm och en totalvikt på endast 1,3 kg är VivoBook S14 en av de smidigaste bärbara 14"-datorerna som finns tillgängliga. Laptop 14 - 15 tum 8941 SEK 8941 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum