Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med Intel Pentium Silver-processor och 128 GB SSD

HP Notebook 14-cf0015no

  Art.nr: 1006431
  • Intel® Pentium® Silver N5000 processor
  • 128 GB SSD & 8 GB RAM
  • Upp till 12,5 timmars batteritid
  • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • HP Fast Charge

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.


HP Notebook 14-cf0015no är en smidig bärbara dator med tillförlitlig prestanda som gör det enkelt att förbli social, produktiv och uppkopplad. Du får bland annat ta del av en 14" IPS Full HD-skärm som lämpar sig lika bra för arbetsuppgifter som film. Notebook 14-cf0015no har givits den fyrkärniga processorn Intel Pentium Silver N5000, för snabbare hastigheter och smidig multitasking. Andra specifikationer inkluderar: 128 GB SSD-hårddisk, 8 GB DDR4 RAM-minne och Intel UHD Graphics 605.

Intel® Pentium® processor

Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m.

14" Full HD-skärm

Den kvalitativa 14" Full HD-bildskärmen ger dig skarpa bilder, oavsett om du läser text, visar foton eller tittar på videor. Skärmen har också fullständigt HD-bländskydd, som gör att du ser skärmen tydligt även när solen är framme. När du surfar på webben, blir allt även minsta lilla text enklare att se.

128 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.

HP Fast Charge

När datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta länge på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter. Datorn har en batteritid på upp till 12,5 timmar.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med HP Notebook 14-cf0015no.

Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

*Screens simulated, subject to change; Apps sold separately, availability may vary

HP HP Notebook 14-cf0015no 4GK50EA#UUW HP Notebook 14-cf0015no är en smidig bärbara dator med tillförlitlig prestanda som gör det enkelt att förbli social, produktiv och uppkopplad. Du får bland annat ta del av en 14" IPS Full HD-skärm som lämpar sig lika bra för arbetsuppgifter som film. Notebook 14-cf0015no har givits den fyrkärniga processorn Intel Pentium Silver N5000, för snabbare hastigheter och smidig multitasking. Andra specifikationer inkluderar: 128 GB SSD-hårddisk, 8 GB DDR4 RAM-minne och Intel UHD Graphics 605. Intel® Pentium® processor Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. 14" Full HD-skärm Den kvalitativa 14" Full HD-bildskärmen ger dig skarpa bilder, oavsett om du läser text, visar foton eller tittar på videor. Skärmen har också fullständigt HD-bländskydd, som gör att du ser skärmen tydligt även när solen är framme. När du surfar på webben, blir allt även minsta lilla text enklare att se. 128 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film. HP Fast Charge När datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta länge på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter. Datorn har en batteritid på upp till 12,5 timmar. 8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med HP Notebook 14-cf0015no. Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. *Screens simulated, subject to change; Apps sold separately, availability may vary Laptop 14 - 15 tum 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum