Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" HP gaminglaptop med Intel Core i5 & GeForce GTX 1050

HP Pavilion 15-cx0029no (5SS79EA#UUW)

  Art.nr: 1006914
  • Intel® Core™ i5-8250U processor
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1050 - 2 GB
  • 15,6" Full HD-skärm (1920x1080)
  • 128 GB SSD & 1000 GB HDD
  • Stabila & snabba anslutningar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.


Den här bärbara HP Pavilion Gaming-datorn är utformad för att ha all den prestanda som dina favoritspel kräver. Du får bland annat ta del av 8:e generationens Intel Core i5-processor som i kombination med dedikerad grafik (NVIDIA GeForce GTX 1050), ser till att du kan skapa och spela oavsett var du är. Nöj dig inte med genomsnittlig prestanda, HP Pavilion Gaming tar dig till nästa nivå.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8250U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

NVIDIA® GeForce® GTX 1050 2 GB

NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 2 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

128 GB SSD & 1000 GB HDD

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

Stabila anslutningar

Sluta oroa dig för svajigt internet och svaga anslutningar. Få en kraftfull och stabil anslutning till WiFi- och Bluetooth®-tillbehör med den senaste 802.11a/c (2x2) standarden och Bluetooth® 4.2. Datorn har även stöd för MU-MIMO (Multi-user, multiple-input, multiple-output). Anslut datorn till en MU-MIMO-router för att maximera nätverkstrafiken och få en smidigare onlineupplevelse.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Pavilion 15-cx0029no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

Behöver du skydda din dator mot potentiella hot på internet?

Hot på internet utvecklas ständigt. Nu är det inte längre bara virus som kan infektera din dator. Ständigt föränderliga internet-hot kan utsätta din integritet på nätet samt din privata och ekonomiska information på dina enheter. Därför utvecklas även Norton. Norton™ 360 ger flera lager av skydd mot befintliga och kommande internet-hot i dagens uppkopplade värld ‒ i en enda lösning. Du hittar Norton 360 Deluxe för upp till 5 enheter i 1 år här.

Behöver du skydda din dator mot potentiella hot på internet?

Hot på internet utvecklas ständigt. Nu är det inte längre bara virus som kan infektera din dator. Ständigt föränderliga internet-hot kan utsätta din integritet på nätet samt din privata och ekonomiska information på dina enheter. Därför utvecklas även Norton. Norton™ 360 ger flera lager av skydd mot befintliga och kommande internet-hot i dagens uppkopplade värld ‒ i en enda lösning. Du hittar Norton 360 Deluxe för upp till 5 enheter i 1 år här.

HP HP Pavilion 15-cx0029no (5SS79EA#UUW) 5SS79EA#UUW Den här bärbara HP Pavilion Gaming-datorn är utformad för att ha all den prestanda som dina favoritspel kräver. Du får bland annat ta del av 8:e generationens Intel Core i5-processor som i kombination med dedikerad grafik (NVIDIA GeForce GTX 1050), ser till att du kan skapa och spela oavsett var du är. Nöj dig inte med genomsnittlig prestanda, HP Pavilion Gaming tar dig till nästa nivå. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8250U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. NVIDIA® GeForce® GTX 1050 2 GB NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 2 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. 128 GB SSD & 1000 GB HDD En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. Stabila anslutningar Sluta oroa dig för svajigt internet och svaga anslutningar. Få en kraftfull och stabil anslutning till WiFi- och Bluetooth®-tillbehör med den senaste 802.11a/c (2x2) standarden och Bluetooth® 4.2. Datorn har även stöd för MU-MIMO (Multi-user, multiple-input, multiple-output). Anslut datorn till en MU-MIMO-router för att maximera nätverkstrafiken och få en smidigare onlineupplevelse. 16 GB DDR4 RAM-minne HP Pavilion 15-cx0029no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda. Laptop 14 - 15 tum 4 1 9490 SEK 9490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum