Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

15,6" laptop med Intel Pentium-processor och stor hårddisk

Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC006RMX)

  Art.nr: 1004350
  • Intel® Pentium 4415U processor
  • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 6 GB RAM
  • Upp till 5.5 timmar batteritid
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Renare förinstallation utan onödiga program

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops för kul surfing och spännande underhållning. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >.


Laptops för kul surfing och spännande underhållning. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC006RMX) är en bärbar dator som är säker, slitstark och redo för dagens samt morgondagens uppgifter. Den har bland annat blivit utrustad med en 15,6" Full HD-skärm som lämpar sig lika bra för arbetsuppgifter som studier. Du får även ta del av en 128 GB stor SSD-hårddisk, som tillsammans med 1000 GB HDD ger dig lagringsutrymme för alla dina program och filer. Andra funktioner och specifikationer inkluderar processorn Intel Pentium 4415U, 6 GB DDR4 RAM-minne, snabbt WiFi och Bluetooth 4.1. En stilren laptop som är perfekt lämpad för skolarbete, arbetsuppgifter och underhållning.

Hållbar design

Med en stilren och hållbar design får du en dator som du kan ta med dig överallt. Lenovo har gett Ideapad 330 en extra skyddande yta så att den tål dagligt slitage. De har också lagt till gummidetaljer på undersidan för att maximera ventilationen och förlänga datorns livslängd.

Windows 10

Dra fördel av det bästa i Windows 10 med en ny uppdatering som är fullpackad med spännande funktioner. Den omdesignade appen Foton gör det enklare och roligare att berätta din historia med video: Lägg till ett soundtrack, använd övergångar, tillämpa 3D-effekter och mycket annat. Det är även enklare att dela ditt innehåll, med lättanvända inställningar som gör det lätt att snabbt nå personer som är viktiga för dig.

Renare förinstallation

Lenovo strävar efter erbjuda en ren arbetsyta och en säkrare datorupplevelse direkt från start. Förinstallationen innehåller bara fem handplockade program som hjälper dig att bli mer produktiv.

Ljud och Bild

Med en 15,6" Full HD-skärm levererar Ideapad 330 tydliga bilder på språng. Kombinerat med ett klart ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse. Vrid upp volymen utan distortion och hör varenda detalj.

Du får med datorn även tillgång till både snabbt WiFi tack vare AC-standarden, samt Bluetooth 4.1. Detta möjliggör enklare och smidigare anslutningar.

128 GB SSD & 1 TB HDD

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1 TB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

Lenovo Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC006RMX) 81DC006RMX Lenovo Ideapad 330-15IKB (81DC006RMX) är en bärbar dator som är säker, slitstark och redo för dagens samt morgondagens uppgifter. Den har bland annat blivit utrustad med en 15,6" Full HD-skärm som lämpar sig lika bra för arbetsuppgifter som studier. Du får även ta del av en 128 GB stor SSD-hårddisk, som tillsammans med 1000 GB HDD ger dig lagringsutrymme för alla dina program och filer. Andra funktioner och specifikationer inkluderar processorn Intel Pentium 4415U, 6 GB DDR4 RAM-minne, snabbt WiFi och Bluetooth 4.1. En stilren laptop som är perfekt lämpad för skolarbete, arbetsuppgifter och underhållning. Hållbar design Med en stilren och hållbar design får du en dator som du kan ta med dig överallt. Lenovo har gett Ideapad 330 en extra skyddande yta så att den tål dagligt slitage. De har också lagt till gummidetaljer på undersidan för att maximera ventilationen och förlänga datorns livslängd. Windows 10 Dra fördel av det bästa i Windows 10 med en ny uppdatering som är fullpackad med spännande funktioner. Den omdesignade appen Foton gör det enklare och roligare att berätta din historia med video: Lägg till ett soundtrack, använd övergångar, tillämpa 3D-effekter och mycket annat. Det är även enklare att dela ditt innehåll, med lättanvända inställningar som gör det lätt att snabbt nå personer som är viktiga för dig. Renare förinstallation Lenovo strävar efter erbjuda en ren arbetsyta och en säkrare datorupplevelse direkt från start. Förinstallationen innehåller bara fem handplockade program som hjälper dig att bli mer produktiv. Ljud och Bild Med en 15,6" Full HD-skärm levererar Ideapad 330 tydliga bilder på språng. Kombinerat med ett klart ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse. Vrid upp volymen utan distortion och hör varenda detalj. Du får med datorn även tillgång till både snabbt WiFi tack vare AC-standarden, samt Bluetooth 4.1. Detta möjliggör enklare och smidigare anslutningar. 128 GB SSD & 1 TB HDD En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1 TB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. Laptop 14 - 15 tum 4,6 9 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum