Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" gaminglaptop med NVIDIA GeForce RTX 2060-grafik

MSI GL63 8SE-028NE

  Art.nr: 1007330
  • Intel® Core™ i7-8750H processor
  • 256 GB SSD + 1 TB HDD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 - 6 GB
  • 15,6” Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Gaming design och kraftfullt ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.


Spela de senaste spelen var du än befinner dig med MSI GL63 8SE-028NE gaminglaptop. Du får bland annat tillgång till det kraftfulla grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 2060, som med 6 GB GDDR6-minne är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter. Du får dessutom tillgång till en 256 GB SSD-hårddisk samt en 1000 GB HDD, detta ger dig gott om lagringsutrymme för alla dina spel och program. Detta tillsammans med 8:e generationens Intel Core i7-processor möjliggör mycket snabba hastigheter, och du kan fortsätta dominera i dina favoritspel.

NVIDIA® GeForce® RTX 2060

NVIDIA® GeForce® RTX 2060 är den nya generationens grafikkort ifrån NVIDIA®. Du får med det här grafikkortet ta del av NVIDIAs senaste flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av nästa generations snabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter.

8:e gen. Intel Core i7-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8750H är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

Designad för gaming

MSI GL63 har givits en snygg design som matchar dess kraftfulla komponenter. Du får även ta del av ett tangentbord där varje detalj är beräknad och designad för professionella gamers. Tangentbordet har bakgrundsbelysning, en slaglängd på 1,9 mm och stödjer anti-ghosting.

256 GB SSD & 1000 GB HDD

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD SATA-hårddisk, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

15,6” Full HD-skärm (120 Hz uppdateringsfrekvens)

Med Full-HD upplösning visas bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Med 120 Hz uppdateringshastighet återges bildramar skarpt och i jämn följd, särskilt uppskattat i fartfyllda action- & racingspel där du vill ha en hög frame rate för att slippa bildhack och suddiga rörelser.

Större högtalare, bättre ljud

Med MSI GL63 Raider får klarare och kraftfullare ljud, extra uppskattat i racingspel då du verkligen kan höra motorernas rytande. Den innovativa designen med 5x större kammarutrymme ger en förstklassig ljudupplevelse.

MSI MSI GL63 8SE-028NE GL63 8SE-028NE_GD Spela de senaste spelen var du än befinner dig med MSI GL63 8SE-028NE gaminglaptop. Du får bland annat tillgång till det kraftfulla grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 2060, som med 6 GB GDDR6-minne är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter. Du får dessutom tillgång till en 256 GB SSD-hårddisk samt en 1000 GB HDD, detta ger dig gott om lagringsutrymme för alla dina spel och program. Detta tillsammans med 8:e generationens Intel Core i7-processor möjliggör mycket snabba hastigheter, och du kan fortsätta dominera i dina favoritspel. NVIDIA® GeForce® RTX 2060 NVIDIA® GeForce® RTX 2060 är den nya generationens grafikkort ifrån NVIDIA®. Du får med det här grafikkortet ta del av NVIDIAs senaste flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av nästa generations snabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter. 8:e gen. Intel Core i7-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8750H är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. Designad för gaming MSI GL63 har givits en snygg design som matchar dess kraftfulla komponenter. Du får även ta del av ett tangentbord där varje detalj är beräknad och designad för professionella gamers. Tangentbordet har bakgrundsbelysning, en slaglängd på 1,9 mm och stödjer anti-ghosting. 256 GB SSD & 1000 GB HDD En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD SATA-hårddisk, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. 15,6” Full HD-skärm (120 Hz uppdateringsfrekvens) Med Full-HD upplösning visas bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Med 120 Hz uppdateringshastighet återges bildramar skarpt och i jämn följd, särskilt uppskattat i fartfyllda action- & racingspel där du vill ha en hög frame rate för att slippa bildhack och suddiga rörelser. Större högtalare, bättre ljud Med MSI GL63 Raider får klarare och kraftfullare ljud, extra uppskattat i racingspel då du verkligen kan höra motorernas rytande. Den innovativa designen med 5x större kammarutrymme ger en förstklassig ljudupplevelse. Laptop 14 - 15 tum 16990 SEK 16990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum