15,6" laptop med AMD A9-processor & mycket lagring

Acer Aspire 3 A315-21-96RK

  Art.nr: 1007154
  • AMD A9 9420e processor
  • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 8 GB RAM
  • AMD Radeon R5-grafik
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Aspire 3 med AMD-processor är perfekt för dig som vill ha en laptop med bra balans mellan prestanda och energiförbrukning. Du får bland annat ta del av en 15,6” Full HD-skärm samt en 128 GB SSD-hårddisk, allt för att säkerställa en bra datorupplevelse. Förutom SSD-hårddisken så innehåller den även 1000 GB stor mekanisk hårddisk, vilket ger dig lagringsutrymme för alla dina program och filer. Datorn har även givits en touchpad som bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare utan datormus.

Väldesignad

Det snygga, borstade mönstret på Aspire 3 är både snyggt att titta på och ger datorn en känsla av att vara robust. Datorns tangentbord låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende.

Touchpad

Datorns inbyggda touchpad är en uppgradering jämfört med vanliga touchpads. Den bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare när du inte har någon mus med dig. Extra bra för dig som ofta är på språng och inte vill ha med dig många datortillbehör.

128 GB SSD & 1000 GB HDD

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

15,6" Full HD-skärm

Med en 15,6-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. Tack vare dess bländskydd reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen.

AMD A9 9420e processor

Med processorn AMD A9 9420e får du den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Processorn är dubbelkärnig och har en maxhastighet på 2,7 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med klara dina krav.

Utmärkt anslutning

Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.0 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset.

1007154 Acer Acer Aspire 3 A315-21-96RK NX.GNVED.079 Acer Aspire 3 med AMD-processor är perfekt för dig som vill ha en laptop med bra balans mellan prestanda och energiförbrukning. Du får bland annat ta del av en 15,6” Full HD-skärm samt en 128 GB SSD-hårddisk, allt för att säkerställa en bra datorupplevelse. Förutom SSD-hårddisken så innehåller den även 1000 GB stor mekanisk hårddisk, vilket ger dig lagringsutrymme för alla dina program och filer. Datorn har även givits en touchpad som bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare utan datormus. Väldesignad Det snygga, borstade mönstret på Aspire 3 är både snyggt att titta på och ger datorn en känsla av att vara robust. Datorns tangentbord låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende. Touchpad Datorns inbyggda touchpad är en uppgradering jämfört med vanliga touchpads. Den bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare när du inte har någon mus med dig. Extra bra för dig som ofta är på språng och inte vill ha med dig många datortillbehör. 128 GB SSD & 1000 GB HDD En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. 15,6" Full HD-skärm Med en 15,6-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. Tack vare dess bländskydd reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen. AMD A9 9420e processor Med processorn AMD A9 9420e får du den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Processorn är dubbelkärnig och har en maxhastighet på 2,7 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med klara dina krav. Utmärkt anslutning Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.0 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset. Laptop 14 - 16 tum 5 1 4490 SEK 4490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum