15,6" laptop med AMD Ryzen 5 processor och 128 GB SSD

Acer Aspire 3 A315-41-R26W

  Art.nr: 1006680
  • AMD Ryzen 5 2500U processor
  • 128 GB SSD & 4 GB RAM
  • Fullstort tangentbord med numerisk del
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Aspire 3 med Ryzen-processor är perfekt för dig som vill ha en laptop med bra balans mellan prestanda och energiförbrukning. Du får bland annat ta del av en 15,6” Full HD-skärm samt ett dedikerat Radeon™-kort från AMD, allt för att säkerställa en bra datorupplevelse. Datorn har även givits en touchpad som bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare när du inte har någon datormus. Acer Aspire 3 lämpar sig utmärkt för surf, studier och enklare arbetsuppgifter.

Väldesignad

Det snygga, borstade mönstret på Aspire 3 är både snyggt att titta på och ger datorn en känsla av att vara robust. Datorns tangentbord låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende.

Touchpad

Datorns inbyggda touchpad är en uppgradering jämfört med vanliga touchpads. Den bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare när du inte har någon mus med dig. Extra bra för dig som ofta är på språng och inte vill ha med dig många datortillbehör.

Utmärkt anslutning

Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.0 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset.

15,6" Full HD-skärm

Med en 15,6-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen.

1006680 Acer Acer Aspire 3 A315-41-R26W NX.GY9ED.011 Acer Aspire 3 med Ryzen-processor är perfekt för dig som vill ha en laptop med bra balans mellan prestanda och energiförbrukning. Du får bland annat ta del av en 15,6” Full HD-skärm samt ett dedikerat Radeon™-kort från AMD, allt för att säkerställa en bra datorupplevelse. Datorn har även givits en touchpad som bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare när du inte har någon datormus. Acer Aspire 3 lämpar sig utmärkt för surf, studier och enklare arbetsuppgifter. Väldesignad Det snygga, borstade mönstret på Aspire 3 är både snyggt att titta på och ger datorn en känsla av att vara robust. Datorns tangentbord låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende. Touchpad Datorns inbyggda touchpad är en uppgradering jämfört med vanliga touchpads. Den bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare när du inte har någon mus med dig. Extra bra för dig som ofta är på språng och inte vill ha med dig många datortillbehör. Utmärkt anslutning Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.0 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset. 15,6" Full HD-skärm Med en 15,6-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen. Laptop 14 - 16 tum 3,8 5 4790 SEK 4790 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum