Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Veckans klipp

15,6" laptop med Intel Core i5 processor och 256 GB SSD

Acer Aspire 3 A315-53-558D

  Art.nr: 1006677
  • Intel® Core™ i5-7200U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Fullstort tangentbord med numerisk del
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Aspire 3 med Intel-processor är perfekt för dig som vill ha en laptop med bra balans mellan prestanda och energiförbrukning. Du får bland annat ta del av en 15,6” Full HD-skärm samt en 256 GB SSD-hårddisk, allt för att säkerställa en bra datorupplevelse. Datorn har även givits en touchpad som bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare utan datormus.

Väldesignad

Det snygga, borstade mönstret på Aspire 3 är både snyggt att titta på och ger datorn en känsla av att vara robust. Datorns tangentbord låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende.

Touchpad

Datorns inbyggda touchpad är en uppgradering jämfört med vanliga touchpads. Den bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare när du inte har någon mus med dig. Extra bra för dig som ofta är på språng och inte vill ha med dig många datortillbehör.

Utmärkt anslutning

Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.0 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset.

15,6" Full HD-skärm

Med en 15,6-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen.

256 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB, vilket ger dig utrymme för dokument och program.

7:e gen. Intel® Core™-processor

Intel Core i5-7200U är en dual-core-processor som ger dig kraft och respons tillsammans med enkel och inbyggd säkerhet för att du ska kunna arbeta och underhållas snabbt och sömlöst.

1006677 Acer Acer Aspire 3 A315-53-558D NX.H2BED.003 Acer Aspire 3 med Intel-processor är perfekt för dig som vill ha en laptop med bra balans mellan prestanda och energiförbrukning. Du får bland annat ta del av en 15,6” Full HD-skärm samt en 256 GB SSD-hårddisk, allt för att säkerställa en bra datorupplevelse. Datorn har även givits en touchpad som bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare utan datormus. Väldesignad Det snygga, borstade mönstret på Aspire 3 är både snyggt att titta på och ger datorn en känsla av att vara robust. Datorns tangentbord låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende. Touchpad Datorns inbyggda touchpad är en uppgradering jämfört med vanliga touchpads. Den bygger på bättre precision, och gör att du kan arbeta effektivare när du inte har någon mus med dig. Extra bra för dig som ofta är på språng och inte vill ha med dig många datortillbehör. Utmärkt anslutning Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.0 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset. 15,6" Full HD-skärm Med en 15,6-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen. 256 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB, vilket ger dig utrymme för dokument och program. 7:e gen. Intel® Core™-processor Intel Core i5-7200U är en dual-core-processor som ger dig kraft och respons tillsammans med enkel och inbyggd säkerhet för att du ska kunna arbeta och underhållas snabbt och sömlöst. Laptop 14 - 16 tum 5290 SEK 5290 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum