Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

15,6" laptop med AMD-prestanda & 128 GB SSD

Acer Aspire 3 (NX.A0VED.005)

  Art.nr: 1013087
  • AMD Athlon Silver 3050U processor
  • 128 GB SSD & 8 GB RAM
  • Snabbt WiFi & Bluetooth
  • 15,6" Full HD-skärm
  • USB 3.0-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Aspire 3 är en enklare 15,6" laptop som tillhandahåller den prestanda du behöver i hemmet, i skolan eller på arbetet. Du kan vara säker på att lättare program körs utan problem tack vare snabb AMD-prestanda. Du får även ta del av en 128 GB stor SSD-hårddisk samt 8 GB DDR4 RAM-minne vilket också bidrar till ökade hastigheter. Dual band Wi-Fi 5 (802.11ac) tillhandahåller snabb internetanslutning, så att du kan arbeta effektivt vart du än befinner dig.

15,6" Full HD-skärm

Den 15,6 tum stora FHD-skärmen (1920 x 1080) har en smal inramning som ger dig tillgång till mer skärmutrymme. Den har även Acer BlueLightShield™ som skyddar dina ögon från skadligt blått ljus. Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner så att tydligt ser alla detaljer på skärmen.

AMD-prestanda

Aspire 3 har mycket kraft under huven. Kombinationen av AMD Radeon-grafik tillsammans med den dubbelkärniga processorn AMD Athlon Silver 3050U ger dig en snabbare dator som svarar direkt och är redo för multitasking. 

128 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument och program.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB RAM med Acer Aspire 3.

Snabb kommunikation

Du får snabba uppdateringar med den senaste informationen tack vare en rad anslutningsmöjligheter. Dual band Wi-Fi 5 (802.11ac) tillhandahåller snabb internetanslutning. Datorn har även en optimerad kamera och mikrofoner för bättre videosamtal. Vill du ansluta en trådlös mus eller ett headset så kan du göra det via Bluetooth.

Moderna anslutningar

Två USB 3.0-portar och en USB 2.0-port tillhandahåller flexibla anslutningsmöjligheter. Du kan även ansluta en extern skärm via HDMI-porten.

1013087 Acer Acer Aspire 3 (NX.A0VED.005) NX.A0VED.005 Acer Aspire 3 är en enklare 15,6" laptop som tillhandahåller den prestanda du behöver i hemmet, i skolan eller på arbetet. Du kan vara säker på att lättare program körs utan problem tack vare snabb AMD-prestanda. Du får även ta del av en 128 GB stor SSD-hårddisk samt 8 GB DDR4 RAM-minne vilket också bidrar till ökade hastigheter. Dual band Wi-Fi 5 (802.11ac) tillhandahåller snabb internetanslutning, så att du kan arbeta effektivt vart du än befinner dig.15,6" Full HD-skärmDen 15,6 tum stora FHD-skärmen (1920 x 1080) har en smal inramning som ger dig tillgång till mer skärmutrymme. Den har även Acer BlueLightShield™ som skyddar dina ögon från skadligt blått ljus. Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner så att tydligt ser alla detaljer på skärmen.AMD-prestandaAspire 3 har mycket kraft under huven. Kombinationen av AMD Radeon-grafik tillsammans med den dubbelkärniga processorn AMD Athlon Silver 3050U ger dig en snabbare dator som svarar direkt och är redo för multitasking. 128 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument och program.8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB RAM med Acer Aspire 3. Snabb kommunikationDu får snabba uppdateringar med den senaste informationen tack vare en rad anslutningsmöjligheter. Dual band Wi-Fi 5 (802.11ac) tillhandahåller snabb internetanslutning. Datorn har även en optimerad kamera och mikrofoner för bättre videosamtal. Vill du ansluta en trådlös mus eller ett headset så kan du göra det via Bluetooth.Moderna anslutningarTvå USB 3.0-portar och en USB 2.0-port tillhandahåller flexibla anslutningsmöjligheter. Du kan även ansluta en extern skärm via HDMI-porten. Laptop 14 - 16 tum 3990 SEK 3990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum