Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med Intel Core i5 processor och 512 GB SSD

Acer Aspire 5 A514-51-58B4

  Art.nr: 1009476
  • Intel® Core® i5-8265U processor
  • 512 GB SSD & 12 GB RAM
  • Inbyggd DVD-brännare
  • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Acer TrueHarmony

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Med en tunn aluminiumdesign tillsammans med snabba komponenter kommer Acer Aspire 5 A514 arbeta för att ge dig den bästa möjliga datorupplevelsen utan långa laddningstider. Datorn har bland annat utrustats med 8:e generationens Intel Core i5-processor som med fyra kärnor och en maxhastighet på 3,9 GHz ser till att tyngre program flyter på som de ska. Du får dessutom ta del av en 512 GB SSD-hårddisk och 12 GB DDR4 RAM-minne, vilket ytterligare garanterar snabba hastigheter.

14" Full HD-skärm med ComfyView

Acer Aspire 5 A514 har givits en Full HD-skärm på 14-tum som med sina djupa färger och ComfyView, garanterar att du får detaljrik bildkvalitet. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner på skärmen. Vilket gör att du alltid kan använda Aspire 5, oavsett ljusförhållande. 

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att klara dina krav. Strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

Utmärkt anslutning

Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.2 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset.

Acer TrueHarmony

Öka volymen med Acer TrueHarmony. Tack vare den innovativa högtalardesignen får du djupare bas och mer volym. Ge liv åt dina favoritlåtar och -filmer med verklighetstrogen ljudkvalitet.

12 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 12 GB DDR4 RAM med Acer Aspire 5 A514.

1009476 Acer Acer Aspire 5 A514-51-58B4 NX.H6NED.008 Med en tunn aluminiumdesign tillsammans med snabba komponenter kommer Acer Aspire 5 A514 arbeta för att ge dig den bästa möjliga datorupplevelsen utan långa laddningstider. Datorn har bland annat utrustats med 8:e generationens Intel Core i5-processor som med fyra kärnor och en maxhastighet på 3,9 GHz ser till att tyngre program flyter på som de ska. Du får dessutom ta del av en 512 GB SSD-hårddisk och 12 GB DDR4 RAM-minne, vilket ytterligare garanterar snabba hastigheter. 14" Full HD-skärm med ComfyView Acer Aspire 5 A514 har givits en Full HD-skärm på 14-tum som med sina djupa färger och ComfyView, garanterar att du får detaljrik bildkvalitet. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner på skärmen. Vilket gör att du alltid kan använda Aspire 5, oavsett ljusförhållande.  8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att klara dina krav. Strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. 512 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Utmärkt anslutning Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning.  Datorn har Bluetooth® 4.2 vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset. Acer TrueHarmony Öka volymen med Acer TrueHarmony. Tack vare den innovativa högtalardesignen får du djupare bas och mer volym. Ge liv åt dina favoritlåtar och -filmer med verklighetstrogen ljudkvalitet. 12 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 12 GB DDR4 RAM med Acer Aspire 5 A514. Laptop 14 - 16 tum 4,5 2 6290 SEK 6290 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum