Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Veckans klipp

15,6" laptop med Intel Core i7 processor och 256 GB SSD

Acer Aspire 5 A515-52-707M

  Art.nr: 1006675
  • Intel® Core® i7-8565U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Utmärkt ljud med Acer TrueHarmony
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Snygg aluminiumdesign

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Aspire 5 är en bärbar dator som med sin förstklassiga aluminiumdesign tillsammans med snabb prestanda, ger dig en dator som är redo för dagens alla uppgifter. Datorn har bland annat givits 8:e generationens Intel Core i7-processor som med en maxhastighet på 4,6 GHz ser till att du och din dator kan arbeta effektivt. En 15,6" Full HD-skärm och innovativ högtalardesign gör att du även kan njuta av multimedia. En kraftfull dator för vardagens alla uppgifter.

15,6" Full HD-skärm med Comfy View

Tack vare en 15,6" Full HD-skärm med Acer Comfy View och Acer Color Intelligence får du klara och tydliga färger, oavsett vad du kollar på. Du kan till och med justera gamma och mättnad i realtid, samt optimera färger och ljusstyrka utan begränsningar.

Aluminiumdesign

Denna förstklassiga aluminiumdesign gör datorn både snygg och enkelt att ta med sig. Det borstade mönstret ger höljet en smäcker och elegant finish och framhäver datorns former. Dessutom får du möjligheten till snabbt WiFi med 802.11a/b/g/n/ac Wave 2 och strategiskt placerade antenner.

Acer TrueHarmony

Öka volymen med Acer TrueHarmony. Tack vare den innovativa högtalardesignen får du djupare bas och mer volym. Ge liv åt dina favoritlåtar och -filmer med verklighetstrogen ljudkvalitet.

8:e gen. Intel Core i7-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8565U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,6 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

1006675 Acer Acer Aspire 5 A515-52-707M NX.H16ED.015 Acer Aspire 5 är en bärbar dator som med sin förstklassiga aluminiumdesign tillsammans med snabb prestanda, ger dig en dator som är redo för dagens alla uppgifter. Datorn har bland annat givits 8:e generationens Intel Core i7-processor som med en maxhastighet på 4,6 GHz ser till att du och din dator kan arbeta effektivt. En 15,6" Full HD-skärm och innovativ högtalardesign gör att du även kan njuta av multimedia. En kraftfull dator för vardagens alla uppgifter. 15,6" Full HD-skärm med Comfy View Tack vare en 15,6" Full HD-skärm med Acer Comfy View och Acer Color Intelligence får du klara och tydliga färger, oavsett vad du kollar på. Du kan till och med justera gamma och mättnad i realtid, samt optimera färger och ljusstyrka utan begränsningar. Aluminiumdesign Denna förstklassiga aluminiumdesign gör datorn både snygg och enkelt att ta med sig. Det borstade mönstret ger höljet en smäcker och elegant finish och framhäver datorns former. Dessutom får du möjligheten till snabbt WiFi med 802.11a/b/g/n/ac Wave 2 och strategiskt placerade antenner. Acer TrueHarmony Öka volymen med Acer TrueHarmony. Tack vare den innovativa högtalardesignen får du djupare bas och mer volym. Ge liv åt dina favoritlåtar och -filmer med verklighetstrogen ljudkvalitet. 8:e gen. Intel Core i7-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8565U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,6 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Laptop 14 - 16 tum 4 1 6990 SEK 6990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum