Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Acer Aspire 5 med 11:e Gen. Intel Core i5 processor

Acer Aspire 5 (NX.A18ED.00C)

  Art.nr: 1014683
  • Intel® Core™ i5-1135G7 processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • Intel IRIS Xe grafik
  • 15,6" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Snabba WiFi 6 & Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Aspire 5 är en 15,6" laptop som tillhandahåller den prestanda du behöver i hemmet, i skolan eller på arbetet. Du kan vara säker på att program körs utan problem tack vare snabba komponenter som 11:e generationens Intel® Core™ i5 processor. Du får även ta del av en 512 GB stor SSD-hårddisk samt 16 GB DDR4 RAM-minne vilket också bidrar till ökade hastigheter. Wi-Fi 6 (802.11ax) tillhandahåller snabb internetanslutning, så att du kan arbeta effektivt vart du än befinner dig.

15,6" Full HD-skärm med IPS-panel

har givits en Full HD-skärm på 15,6 tum. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar.

11:e Gen. Intel® Core™ i5 processor

11:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-1135G7 är en fyrkärnig processor som blivit mer energieffektiv jämfört med sina föregångare. Processorn är fyrkärnig, har en bashastighet på 2,4 GHz och en maxhastighet på 4,2 GHz. Processorn är baserad på generationen Tiger Lake och ger dig stöd för AI-hårdvaruacceleration samt WiFi 6.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program och spel.

16 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne.

Intel IRIS Xe grafik

En annan nyhet är det integrerade Xe-grafikkortet baserat på den helt nya Gen. 12-arkitekturen. Vilket ger dig betydligt högre prestanda jämfört med den äldre Iris Plus G7 (Ice Lake).

Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0

Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare. Så att du lätt kan röra dig fritt i hela hemmet, samt smidigt uppkoppling när du är på språng. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Wifi 6 är 30-40 % snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.