Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmad 15,6" laptop med AMD Ryzen 5 & 16 GB RAM

Acer Aspire 5 (NX.HWCED.002)

  Art.nr: 1013088
 • AMD Ryzen™ 5 4500U mobile processor
 • 512 GB SSD & 16 GB RAM
 • 18 mm tunn
 • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
 • Snabbt WiFi & Bluetooth

Kombinera med

Acer Aspire 5 (NX.HWCED.002)
Produkt du tittar på: Slimmad 15,6" laptop med AMD Ryzen 5 & 16 GB RAM

6 990:-


 • Pris: 8 117:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Aspire 5 NX.HWCED.002 är en 15,6 tums bärbar dator som ger dig allt du behöver för dina vardagliga datorbehov, och lite till. Kombinationen av en slimmad design på endast 18 mm tillsammans med specifikationer som 16 GB RAM och en 512 GB SSD-hårddisk ger dig en dator som startar snabbt, och lämpar sig likväl för surfning och multimedia som för mer krävande processer som t.ex. bildredigering. Datorn innehåller den sexkärniga processorn AMD Ryzen™ 5 4500U mobile och har dessutom utrustats med flera snabba anslutningsportar för din bekvämlighets och effektivitets skull.

15,6" Full HD-skärm

Acer har satsat stort på att skapa en laptop som tillfredsställer de flesta behov. Med sin Full HD-skärm på 15,6" får du inte bara en skarp bild, du får även bra möjligheter till bred betraktningsvinkel och hög ljusstyrka med 220 cd/m².  Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen.

AMD Ryzen™ 5 4500U mobile processor

AMD Ryzen™ 5 4500U mobile processor

AMD Ryzen™ 5 4500U är en del av 4:e generationens AMD-processorer. Utrustad med sex stycken processorkärnor och en maxhastighet på 4 GHz får du prestanda för spel, videoredigering, kontorsarbete eller annat. Ta del av snabbare hastigheter och sömlös multitasking med AMD Ryzen™ 4500U, byggd för processor-hungriga uppgifter.

512 GB SSD-hårddisk

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.

16 GB DDR4 RAM-minne

16 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med Aspire 5 tillgång till 16 GB DDR4 RAM.

Snabba anslutningar

Den trådlösa standarden Wi-Fi 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Men du kan också använda LAN-porten om du hellre vill använda kabel. Datorn har dessutom Bluetooth® 4.1 vilket ger snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset.

I förpackningen

 • Acer Aspire 5 (NX.HWCED.002)
 • Strömadapter
 • HDD-kit

1013088 Acer Acer Aspire 5 (NX.HWCED.002) NX.HWCED.002 Acer Aspire 5 NX.HWCED.002 är en 15,6 tums bärbar dator som ger dig allt du behöver för dina vardagliga datorbehov, och lite till. Kombinationen av en slimmad design på endast 18 mm tillsammans med specifikationer som 16 GB RAM och en 512 GB SSD-hårddisk ger dig en dator som startar snabbt, och lämpar sig likväl för surfning och multimedia som för mer krävande processer som t.ex. bildredigering. Datorn innehåller den sexkärniga processorn AMD Ryzen™ 5 4500U mobile och har dessutom utrustats med flera snabba anslutningsportar för din bekvämlighets och effektivitets skull. 15,6" Full HD-skärm Acer har satsat stort på att skapa en laptop som tillfredsställer de flesta behov. Med sin Full HD-skärm på 15,6" får du inte bara en skarp bild, du får även bra möjligheter till bred betraktningsvinkel och hög ljusstyrka med 220 cd/m².  Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen. AMD Ryzen™ 5 4500U mobile processorAMD Ryzen™ 5 4500U är en del av 4:e generationens AMD-processorer. Utrustad med sex stycken processorkärnor och en maxhastighet på 4 GHz får du prestanda för spel, videoredigering, kontorsarbete eller annat. Ta del av snabbare hastigheter och sömlös multitasking med AMD Ryzen™ 4500U, byggd för processor-hungriga uppgifter.512 GB SSD-hårddiskHårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.16 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med Aspire 5 tillgång till 16 GB DDR4 RAM. Snabba anslutningar Den trådlösa standarden Wi-Fi 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Men du kan också använda LAN-porten om du hellre vill använda kabel. Datorn har dessutom Bluetooth® 4.1 vilket ger snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset. I förpackningenAcer Aspire 5 (NX.HWCED.002)StrömadapterHDD-kit Laptop 14 - 16 tum 3,2 6 6990 SEK 6990 NewCondition PreOrder
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tum