Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" Chromebook med 64 GB SSD & 12,5 h batteritid

Acer Chromebook 314 (NX.HKDED.00J)

  Art.nr: 1012170
  • Intel® Celeron® N4020 processor
  • 64 GB SSD & 4 GB RAM
  • Upp till 12,5 timmars batteritid
  • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Tunn & lätt (1,7 kg)
  • Max 2 per kund
3 490:-

Delbetala från 330:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Acer Acer Chromebook 314 (NX.HKDED.00J)
Produkt du tittar på: 14" Chromebook med 64 GB SSD & 12,5 h batteritid
Acer Chromebook 314 (NX.HKDED.00J)

3 490:-

Logitech M280 Wireless Mouse

279:-

Tucano Colore Second Skin Neoprene Sleeve 13-14,1" Black

199:-


  • Pris: 4 367:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Chromebook 314 är med sin kompakta design och en 14" Full HD-skärm designad för ett liv i rörelse. Med en batteritid på upp till 12,5 timmar får du möjligheten att arbeta och surfa när du är på språng, utmärkt som studiedator. Inuti din Chromebook hittar du komponenter som en dubbelkärnig processor, 64 GB SSD och 4 GB RAM. Acer Chromebook 314 använder Chrome OS som är ett lättanvänt operativsystem med tillgång till över 3 miljoner appar, många använder Chromebooks som skol- eller arbetsdatorer på grund av dess enklare utförande.

14" Full HD-skärm

Acer Chromebook 314 har givits en Full HD-skärm på 14 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen.

Intel® Celeron® processor

Dual-core Intel® Celeron® N4020 är en processor med två processorkärnor för alla dina vardagliga behov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.

64 GB SSD-lagring

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Chromebook 314 har även en minneskortsläsare (microSD), som gör att du kan utöka datorns lagringskapacitet.

Upp till 12,5 timmars batteritid

Acer Chromebooks batteri håller upp till 12,5 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.

Tunn och lätt

Datorn är enkel att ha med sig då den endast är 1,97 cm tunn och väger blotta 1,7 kg. Datorn är utformad för att kunna vara din följeslagare om det så är till skolan, på resan eller i jobbet.

Snabbt WiFi och Bluetooth 5

Anslut till nätverk trådlöst med WiFi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset.

Google Play & Chrome OS

Alla de Android-appar som du känner till och tycker om på din telefon eller surfplatta fungerar nu direkt på Chromebooken med samma höga hastighet, enkla funktioner och effektiva säkerhet. Chrome OS är ett lättanvänt operativsystem som har utformats för att vara snabbt på alla möjliga sätt, samtidigt som du är tryggare och säkrare på webben.