Tunn 14" Chromebook med 12 h batteritid & IPS-panel

Acer Chromebook 514 (NX.HGRED.007)

  Art.nr: 1012173
 • Intel® Pentium® N4200 processor
 • 64 GB SSD & 8 GB RAM
 • Upp till 12 h batteritid
 • 14" Full HD-skärm (IPS-panel)
 • Tunn & lätt design (1,5 kg)

Kombinera med

Acer Chromebook 514 (NX.HGRED.007)
Produkt du tittar på: Tunn 14" Chromebook med 12 h batteritid & IPS-panel

4 990:-


 • Pris: 5 967:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Chromebook 514 är en kompakt och lätt laptop som är enkel att ta med sig, den väger endast 1,5 kg och är ca. 17 mm hög. Detta i kombination med en 14" Full HD-skärm med IPS-panel och en fyrkärnig Intel Pentium-processor, ser till att du kan utföra dina uppgifter på språng eller slappna av framför en film. Du får dessutom ta del av en 64 GB SSD-hårddisk (eMMC) samt 8 GB RAM-minne, dessa lämpar sig utmärkt för ett enklare datoranvändande som appar, surf och dokumenthantering. Jobba effektivt hela dagen med upp till 12 timmars batteritid, vart du än befinner dig.

14" Full HD-skärm med IPS-panel

Acer Chromebook 514 har givits en Full HD-skärm på 14 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen.

Intel® Pentium® processor

Intel® Pentium® N4200 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 2,5 GHz.

64 GB SSD-lagring (eMMC)

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD eMMC är även ljudlösa och strömsnåla.

Upp till 12 timmars batteritid

Den strömsnåla Acer Chromebook 514 är tillverkad för att fungera i upp till 12 timmar på en enda laddning, så att du kan arbeta effektivt hela dagen medans du är på resande fot.

Lätt och smidig

Acer Chromebook har en kompakt och stilren design som dessutom är hållbar, vilket gör den perfekt att ta med på affärsresor eller på solsemestern. Datorn är som redan nämnt mycket tunn och lätt, den väger endast 1,5 kg och är ca. 17 mm hög.

Snabbt WiFi och Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset.

Titta även på

Touchskärm

(0 st)
 • Intel® Core™ i3-8130U processor
 • 128 GB SSD & 8 GB RAM
 • Upp till 12 timmar batteritid

7 990:-

Titta även på

Touchskärm

(0 st)
 • Intel® Core™ i3-8130U processor
 • 128 GB SSD & 8 GB RAM
 • Upp till 12 timmar batteritid

7 990:-

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
1012173 Acer Acer Chromebook 514 (NX.HGRED.007) NX.HGRED.007 Acer Chromebook 514 är en kompakt och lätt laptop som är enkel att ta med sig, den väger endast 1,5 kg och är ca. 17 mm hög. Detta i kombination med en 14" Full HD-skärm med IPS-panel och en fyrkärnig Intel Pentium-processor, ser till att du kan utföra dina uppgifter på språng eller slappna av framför en film. Du får dessutom ta del av en 64 GB SSD-hårddisk (eMMC) samt 8 GB RAM-minne, dessa lämpar sig utmärkt för ett enklare datoranvändande som appar, surf och dokumenthantering. Jobba effektivt hela dagen med upp till 12 timmars batteritid, vart du än befinner dig. 14" Full HD-skärm med IPS-panel Acer Chromebook 514 har givits en Full HD-skärm på 14 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen. Intel® Pentium® processor Intel® Pentium® N4200 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 2,5 GHz. 64 GB SSD-lagring (eMMC) Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD eMMC är även ljudlösa och strömsnåla. Upp till 12 timmars batteritid Den strömsnåla Acer Chromebook 514 är tillverkad för att fungera i upp till 12 timmar på en enda laddning, så att du kan arbeta effektivt hela dagen medans du är på resande fot. Lätt och smidig Acer Chromebook har en kompakt och stilren design som dessutom är hållbar, vilket gör den perfekt att ta med på affärsresor eller på solsemestern. Datorn är som redan nämnt mycket tunn och lätt, den väger endast 1,5 kg och är ca. 17 mm hög. Snabbt WiFi och Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset. Laptop 14 - 16 tum 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tum