14" Acer Chromebook med upp till 12 timmars batteritid

Acer Chromebook CB3-431-C5HB

  Art.nr: 1008777
  • Intel® Celeron® N3060-processor
  • 32 GB SSD & 4 GB RAM
  • Aluminium-chassi
  • 14" HD-skärm (1366 x 768)
  • Upp till 12 timmars batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Chromebook CB3-431-C5HB är en enkel och pålitlig bärbar dator som med en 14" HD-skärm och upp till 12 timmars batteritid gör att du kan fortsätta vara produktiv hela dagen. Acer Chromebook levereras med operativsystemet Google Chrome OS. Med operativsystemet har du tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store, och lämpar sig utmärkt för enklare uppgifter och skolarbete.

14" HD-skärm

Acer har satsat stort på att skapa en laptop som är smidig att ha med när du är på språng och tillfredsställer enklare behov. Med sin HD-skärm kan du slappna av framför en film eller fortsätta att arbeta effektivt med en skarp bild. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner på skärmen. Vilket gör att du alltid kan använda din Chromebook, oavsett ljusförhållande.

Intel® Celeron® processor

Få en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.

Hållbar design

Tack vare de förstärkta hörnen blir Acer Chromebook inte skadad av fall från upp emot 60 cm. Samt att det unika bortledningssystemet snabbt leder bort upp till 330 ml vätska som spills över tangentbordet, så att det inte hinner skada interna delar. Till sist så har datorn även fått en fläktlös design, vilket håller datorn tyst samtidigt som den känns sval.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med stöd för trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11ac. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet.

Upp till 12 timmars batteritid

Acer Chromebooks batteri håller upp till 12 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.

Bluetooth 4.2

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa Bluetooth-högtalare. Med Bluetooth version 4.2 går överföringen snabbt och smidigt.

Inbyggd webbkamera för videochat

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype och andra program med stöd för videochat.

1008777 Acer Acer Chromebook CB3-431-C5HB NX.GC2ED.004 Acer Chromebook CB3-431-C5HB är en enkel och pålitlig bärbar dator som med en 14" HD-skärm och upp till 12 timmars batteritid gör att du kan fortsätta vara produktiv hela dagen. Acer Chromebook levereras med operativsystemet Google Chrome OS. Med operativsystemet har du tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store, och lämpar sig utmärkt för enklare uppgifter och skolarbete. 14" HD-skärm Acer har satsat stort på att skapa en laptop som är smidig att ha med när du är på språng och tillfredsställer enklare behov. Med sin HD-skärm kan du slappna av framför en film eller fortsätta att arbeta effektivt med en skarp bild. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner på skärmen. Vilket gör att du alltid kan använda din Chromebook, oavsett ljusförhållande. Intel® Celeron® processor Få en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben. Hållbar design Tack vare de förstärkta hörnen blir Acer Chromebook inte skadad av fall från upp emot 60 cm. Samt att det unika bortledningssystemet snabbt leder bort upp till 330 ml vätska som spills över tangentbordet, så att det inte hinner skada interna delar. Till sist så har datorn även fått en fläktlös design, vilket håller datorn tyst samtidigt som den känns sval. Snabbt trådlöst nätverk Datorn är utrustad med stöd för trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11ac. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet. Upp till 12 timmars batteritid Acer Chromebooks batteri håller upp till 12 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng. Bluetooth 4.2 Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa Bluetooth-högtalare. Med Bluetooth version 4.2 går överföringen snabbt och smidigt. Inbyggd webbkamera för videochat Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype och andra program med stöd för videochat. Laptop 14 - 16 tum 3 2 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum