Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" Acer Chromebook med upp till 14 timmars batteritid

Acer Chromebook CB315-1H-C8VV

  Art.nr: 1008782
  • Intel® Celeron® N3450 processor
  • 32 GB SSD & 4 GB RAM
  • Upp till 14 timmars batteritid
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Snabbt Wi-Fi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Chromebook CB315-1H-C8VV är en enkel och smidig laptop som med en 15,6" Full HD-skärm, gör att du kan lösa uppgifter och njuta av multimedia vart du än befinner dig. Inuti datorn hittar du även en Intel® Celeron® processor, 32 GB SSD (eMMC) och snabbt Wi-Fi med den snabba ac-standarden. Acer Chromebook levereras med Google Chrome OS. Med detta operativsystemet har du tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store. 

15,6" Full HD-skärm

Acer har satsat stort på att skapa en laptop du länge kommer vilja behålla som tillfredsställer de flesta behov. Med sin Full HD-, IPS-skärm får du inte bara en oerhört skarp bild, men du får även bra möjligheter till bred betraktningsvinkel från alla håll och du slipper tänka på att hamna precis mitt framför din skärm utan du själv väljer vinkeln.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® N3450 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.

Upp till 14 timmars batteritid

Acer Chromebooks batteri håller upp till 14 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.

Snabbt Wi-Fi

Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. 

USB Type-C

USB Type-C erbjuder snabba dataöverförings-hastigheter, vilket gör det möjligt att överföra exempelvis en film betydligt snabbare än tidigare. Chromebooken har två stycken USB Type-C-portar och två stycken USB 3.0-portar.

1008782 Acer Acer Chromebook CB315-1H-C8VV NX.H0KED.012 Acer Chromebook CB315-1H-C8VV är en enkel och smidig laptop som med en 15,6" Full HD-skärm, gör att du kan lösa uppgifter och njuta av multimedia vart du än befinner dig. Inuti datorn hittar du även en Intel® Celeron® processor, 32 GB SSD (eMMC) och snabbt Wi-Fi med den snabba ac-standarden. Acer Chromebook levereras med Google Chrome OS. Med detta operativsystemet har du tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store.  15,6" Full HD-skärm Acer har satsat stort på att skapa en laptop du länge kommer vilja behålla som tillfredsställer de flesta behov. Med sin Full HD-, IPS-skärm får du inte bara en oerhört skarp bild, men du får även bra möjligheter till bred betraktningsvinkel från alla håll och du slipper tänka på att hamna precis mitt framför din skärm utan du själv väljer vinkeln. Intel® Celeron® processor Intel® Celeron® N3450 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben. Upp till 14 timmars batteritid Acer Chromebooks batteri håller upp till 14 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng. Snabbt Wi-Fi Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet.  USB Type-C USB Type-C erbjuder snabba dataöverförings-hastigheter, vilket gör det möjligt att överföra exempelvis en film betydligt snabbare än tidigare. Chromebooken har två stycken USB Type-C-portar och två stycken USB 3.0-portar. Laptop 14 - 16 tum 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum