Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med Ultra HD 4K-pekskärm & Ezel-gångjärn

Acer ConceptD 7 Ezel Pro (NX.C5DED.007)

  Art.nr: 1016150
  • Intel® Core™ i7-10875H processor
  • 1 TB SSD & 32 GB RAM
  • NVIDIA Quadro RTX 3000
  • 15,6" Ultra HD 4K-pekskärm (IPS-panel)
  • Wacom-penna & Ezel™-gångjärn
32 990:-

Delbetala från 2 788:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer ConceptD 7 Ezel Pro är en bärbar dator med kraftfull prestanda för alla dina kreativa behov. Kombinationen med 10:e generationens Intel® Core™ i7-processorn och NVIDIA® Quadro RTX™ 3000-grafikkortet ger dig snabba hastigheter i tunga program. Och den PANTONE®-validerade 4K-skärmen med UHD-upplösning passar perfekt för professionella 3D-grafiker som behöver samma hastighet och svarstid som en stationär dator men i ett bärbart format. Dess Ezel™-gångjärn gör att du kan visa upp och redigera sina skapelser både bekvämt och flexibelt. Tack vare Wacom EMR-penntekniken får du dessutom med en penna som ger dig samma naturliga och intuitive känsla när du ritar på en slät glasskärm som du får av att rita på papper.

15,6" pekskärm (3840 x 2160) med Ezel™-gångjärn

Med en 15,6" Ultra HD 4K-pekskärm får du otroligt skarpa bilder, där en verklighetstrogen färgåtergivning garanteras med en 100 % Adobe® RGB-färgskala och en färgprecision på Delta E <2. Skärmen har även utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar.

Acers patenterade Ezel™-gångjärn ger dig sex lägen att välja mellan, så att de enkelt kan samarbeta med andra i delat läge, skapa effektivt i flytande läge, arbeta på resande fot med stativläge, granska innehåll i styrplatteläge, visa upp sitt arbete i visningsläge och arbeta i lugn och ro i standardläge.

10:e generationens Intel® Core™ i7-processor

Intel® Core™ i7-10875H är en CPU (Central Processing Unit) som ingår i Intels senaste generation laptop-processorer. Processorn är utrustad med åtta kärnor och har en maxturbo på 5,1 GHz per kärna. Det resulterar i en prestandaökning på 15 % jämfört med föregående generations motsvarighet. Processorn brukar beskrivas som hjärnan i datorn och med den senaste tekniken i din laptop kan du både spela och utföra tyngre processer, som till exempel bild- och videoredigering.

NVIDIA Quadro RTX 3000

NVIDIA Quadro RTX 3000 är ett grafikkort för tunna laptops med den nya NVIDIA Turing ™ GPU-arkitekturen, vilket ger realtidsspårning, artificiell intelligens och avancerade grafikfunktioner till design- och visualiseringsproffs. producera banbrytande visuella effekter med en arbetsstation som låter dig arbeta smartare och snabbare än någonsin tidigare. Grafikkortet ger dig tillgång till 6 GB av nästa generations snabba GDDR6-minne.

1024 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens ultrasnabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. Hårddisken i den här datorn är på 1 TB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program och dokument.

32 GB DDR4 RAM-minne

Acer ConceptD 7 Ezel Pro är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 32 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

Effektiv kylteknik

En tyst och bekväm arbetsmiljö är avgörande när du fokuserar på en viktig designdetalj. Fjärde generationens AeroBlade™ 3D-fläktar kombineras med Acers senaste termiska kylteknik för att skapa ett unikt aerodynamiskt ”virvelflöde” inuti enheten. Detta sänker ljudnivån till under 40 dBA och ser till att enheten och komponenterna på insidan förblir kylda även vid hög belastning.

Wacom EMR-pennteknik

Tack vare Wacom EMR-penntekniken får du samma naturliga och intuitive känsla när du ritar på en slät glasskärm som du får av att rita på papper. Med 4 096 nivåer av tryckkänslighet kopierar EMR-pennan bläckflödet perfekt.

Fullständiga anslutningsmöjligheter

Anslut all din kringutrustning och få mer gjort med ett komplett utbud av portar, inklusive dubbla ThunderBolt™ 3-portar för dataöverföring på 40 Gbit/s och anslutning till flera 4K-skärmar samtidigt som du kan ladda kringutrustning offline. Få ytterligare enhetssäkerhet tack vare Kensington-låsplatsen och strömknapp med fingeravtrycksidentifiering.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.