Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med IPS-panel & upp till 17 h batteritid

Acer Swift 1 (NX.GXUED.017)

  Art.nr: 1013089
  • Intel® Pentium® Silver N5030 processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Väger endast 1,3 kg
  • 14" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Upp till 17 h batteritid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Swift 1 är en 14" laptop som är perfekt för dig som vill ha en lätt och slimmad dator för alla dina vardagliga datoruppgifter. Den kompakta designen med en vikt på endast 1,3 kg tillsammans med en batteritid på upp till 17 timmar gör att den lämpar sig för dig som ofta är på språng. Innanför det snygga chassit hittar du komponenter som den fyrkärniga processorn Intel® Pentium® Silver N5030, det i kombination med en 256 GB stor SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter i program och dokument.

14" Full HD-skärm med IPS-panel

Acer Swift 1 har givits en Full HD-skärm (1920 x 1080) på 14 tum med tunna ramar. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Du får även ta del av Acer ComfyView som reducerar ljusreflektioner på skärmen. Det gör att du alltid kan använda Swift 1, oavsett ljusförhållande.

Intel Pentium Silver N5030

Intel® Pentium® Silver N5030 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 3,1 GHz.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med Acer Swift 1.

Lätt och slimmad

Swift 1 kan tas med överallt eftersom den endast väger 1,3 kg och inte är tjockare än 14,95 mm. Om du lägger den i väskan kommer du knappt att känna av tyngden. Du får även ta del av ett tangentbord som låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende.

Batteri för hela dagen

Du får massvis av batteritid med Swift 1. Därför kan du arbeta utan avbrott hela dagen utan att koppla in laddaren i tid och otid. Datorn ger dig upp till 17 timmars batteritid.

USB 3.0

Även när maskinen är avstäng kan du ladda dina externa enheter via den ena USB 3.0-porten. Dessutom får du en mycket snabb överföringshastighet via USB Type-C (upp till 5Gbps).

1013089 1013089 Acer Acer Swift 1 (NX.GXUED.017) NX.GXUED.017 Acer Swift 1 är en 14" laptop som är perfekt för dig som vill ha en lätt och slimmad dator för alla dina vardagliga datoruppgifter. Den kompakta designen med en vikt på endast 1,3 kg tillsammans med en batteritid på upp till 17 timmar gör att den lämpar sig för dig som ofta är på språng. Innanför det snygga chassit hittar du komponenter som den fyrkärniga processorn Intel® Pentium® Silver N5030, det i kombination med en 256 GB stor SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter i program och dokument.14" Full HD-skärm med IPS-panelAcer Swift 1 har givits en Full HD-skärm (1920 x 1080) på 14 tum med tunna ramar. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Du får även ta del av Acer ComfyView som reducerar ljusreflektioner på skärmen. Det gör att du alltid kan använda Swift 1, oavsett ljusförhållande.Intel Pentium Silver N5030 Intel® Pentium® Silver N5030 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 3,1 GHz.256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med Acer Swift 1. Lätt och slimmadSwift 1 kan tas med överallt eftersom den endast väger 1,3 kg och inte är tjockare än 14,95 mm. Om du lägger den i väskan kommer du knappt att känna av tyngden. Du får även ta del av ett tangentbord som låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende.Batteri för hela dagenDu får massvis av batteritid med Swift 1. Därför kan du arbeta utan avbrott hela dagen utan att koppla in laddaren i tid och otid. Datorn ger dig upp till 17 timmars batteritid.USB 3.0Även när maskinen är avstäng kan du ladda dina externa enheter via den ena USB 3.0-porten. Dessutom får du en mycket snabb överföringshastighet via USB Type-C (upp till 5Gbps). Laptop 14 - 16 tum 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum