14" laptop med Intel Pentium Silver-processor och låg vikt

Acer Swift 1 SF114-32-P0QQ

  Art.nr: 1006056
 • Intel® Pentium® Silver N5000 processor
 • 256 GB SSD & 8 GB RAM
 • Upp till 17 timmars batteritid
 • 14" IPS Full HD-skärm (1920x1080)
 • Väger endast 1,3 kg

Kombinera med

Acer Swift 1 SF114-32-P0QQ
Produkt du tittar på: 14" laptop med Intel Pentium Silver-processor och låg vikt

5 490:-


 • Pris: 6 787:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Swift 1 SF114-32-P0QQ är en bärbar dator med förstklassig design som kommer hjälpa dig att hålla koll på alla dina dagliga uppgifter. Du får bland annat ta del av den fyrkärniga processorn Intel Pentium Silver N5000 som tillsammans med en 256 GB SSD-hårddisk kommer ge dig en snabbare upplevelse. Datorn har dessutom utrustats med en 14" Full HD-skärm med ComfyView, allt för att det ska bli behagligare och enklare att arbeta med och använda Acer Swift 1.

14" IPS Full HD-skärm

Acer Swift 1 SF114-32-P0QQ har givits en Full HD-skärm på 14-tum som med sina djupa färger och ComfyView, garanterar att du får detaljrik bildkvalitet dygnet runt. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner på skärmen. Vilket gör att du alltid kan använda Swift 1, oavsett ljusförhållande. 

Intel® Pentium® processor

Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med Acer Swift 1 SF114-32-P0QQ.

Slimmad design

Swift 1 kan tas med överallt eftersom den endast väger 1,3 kg och inte är tjockare än 14,95 mm. Om du lägger den i väskan kommer du knappt att känna av tyngden. Tangentbordet låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Lämpar sig utmärkt för både studie- och jobb-relaterade uppgifter. Den har dessutom givits fingeravtrycksläsare så att du kan låsa upp datorn på ett ögonblick.

Anslut dina enheter

Swift 1 har allt du behöver, oavsett som du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB eller ett SD-kort. Och med den trådlösa standarden 802.11ac får du en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du alltid är redo.

Titta även på

Snabbare processor

(12 st)
 • AMD Ryzen 5 3500U processor
 • 512 GB SSD & 8 GB RAM
 • AMD Radeon Vega 8-grafik

6 490:-

Titta även på

Snabbare processor

(12 st)
 • AMD Ryzen 5 3500U processor
 • 512 GB SSD & 8 GB RAM
 • AMD Radeon Vega 8-grafik

6 490:-

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1006056 Acer Acer Swift 1 SF114-32-P0QQ NX.GXRED.009 Acer Swift 1 SF114-32-P0QQ är en bärbar dator med förstklassig design som kommer hjälpa dig att hålla koll på alla dina dagliga uppgifter. Du får bland annat ta del av den fyrkärniga processorn Intel Pentium Silver N5000 som tillsammans med en 256 GB SSD-hårddisk kommer ge dig en snabbare upplevelse. Datorn har dessutom utrustats med en 14" Full HD-skärm med ComfyView, allt för att det ska bli behagligare och enklare att arbeta med och använda Acer Swift 1. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 14" IPS Full HD-skärm Acer Swift 1 SF114-32-P0QQ har givits en Full HD-skärm på 14-tum som med sina djupa färger och ComfyView, garanterar att du får detaljrik bildkvalitet dygnet runt. Tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner på skärmen. Vilket gör att du alltid kan använda Swift 1, oavsett ljusförhållande.  Intel® Pentium® processor Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. 8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med Acer Swift 1 SF114-32-P0QQ. Slimmad design Swift 1 kan tas med överallt eftersom den endast väger 1,3 kg och inte är tjockare än 14,95 mm. Om du lägger den i väskan kommer du knappt att känna av tyngden. Tangentbordet låter dig skriva i flera timmar, tack vare den optimala skrivkomforten. Lämpar sig utmärkt för både studie- och jobb-relaterade uppgifter. Den har dessutom givits fingeravtrycksläsare så att du kan låsa upp datorn på ett ögonblick. Anslut dina enheter Swift 1 har allt du behöver, oavsett som du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB eller ett SD-kort. Och med den trådlösa standarden 802.11ac får du en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du alltid är redo. Laptop 14 - 16 tum 4,7 3 5490 SEK 5490 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tum